menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Problém s mojou grafickou kartou - CCC.exe

Reply

Thread Tools
Old 15 január 2008, 11:18
Darcu Skupina

Default Problém s mojou grafickou kartou - CCC.exe

Nazdar

Jsem vlastnil môj PC od apríla 07 - jeho jeden Packard Bell jeden s Windows Vista Premium. Jej boli v poriadku až do teraz. Čo som uvedomil, že pre začatie činnosti, nebudete mať na ploche zobrazuje na monitore - len čierna obrazovka! Asi pred týždňom sa to stalo, potom dnes je to urobil, ale opäť som podarí dostať na lište, ale všetko ostatné bolo čierne, ako keby na plochu pozadia nenakladalo s ikonami atď grafická karta je ATI Radeon série 200 I myslíš, ale to je všetko môžem povedať. Myslel som, že existuje dostatok energie prebiehajúce, alebo potrebuje svoj aktualizovaný softvér etc?
Akékoľvek návrhy budú skvelé.

vďaka.
Old 15 január 2008, 13:29
Darcu Skupina

hmm, čo máte na mysli vám podarilo získať bard nástroj a ako?

Môj systém: Cewy sa diviť Macina

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základná doska:
ASUS p5q deluxe
Pamäť RAM:
4 harpúna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palube
Pevný disk (y):
750 harpúna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelia, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chladenie:
tuniq veža
Sieť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operačný systém (y):
winfail priehľad 64 | ubuntu / arch linux
Old 15. januára 2008, 14:59
Darcu Skupina

Prepáčte, znamenalo panelu ..... dlhá čierna / šedá vec, na dne sa začiatkom thingey v ľavom dolnom rohu. Já jen, že mám prísť ...... zvyšok desk top bol neexistuje. čierna .... nowt tam. To bola rána. Na predchádzajúcu príležitosti i didnt aj túto. To bol práve robí, aj keď v poslednej dobe dvakrát asi za štrnásť dní sa žiadny veľký problém i hádat ..... jediná cesta je reštartovať. len divili, ak karta bola na ceste alebo nejaké škaredé Windows Update alebo iný softvér, bol realizujúce to?
Old 15 január 2008, 15:11
Darcu Skupina

By mohlo byť riskantné aktualizáciu, by mohlo byť riskantné stiahnutie.

By mohol byť malware.

Videl som niekoľkokrát od ľudí stiahnutie Google Toolbar.

Zhromaždia EvilFantasy zúčastňujú, je to viac jeho ríši.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 15 január 2008, 15:16
Moderátor skupiny

Prejsť na vírusy a spyware fórum a pozrite sa na odstraňovanie malware lepivými.

Poslať Hijackthis log v tomto fóre.

Znie to ako Alex je na niečo, s malware.

Old 16 január 2008, 16:06
Darcu Skupina

Zaujímavé som zistil, že CCC.exe môže byť v súvislosti s touto otázkou. Keď som vypnúť PC, tu a tam na obrazovke sa zobrazí hlásenie, že
'CCC.exe sa snaží zastaviť program od uzavretia'. I zhromažďovať, že tento program je ATI súvisiacich, a môže dokonca byť trójsky kôň?? Kdybych zmazať tohto programu, bude, že sa do konca môjho displej?

Alternatívne som spustiť Hijackthis?
Old 16. januára 2008, 16:25
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Prejsť na vírusy a spyware fórum a pozrite sa na odstraňovanie malware lepivými.

Poslať Hijackthis log v tomto fóre.

Znie to ako Alex je na niečo, s malware.
ccc.exe je Catalyst Kontrolné stredisko: Host uplatňovanie od ATI Technologies Inc patriacich do Catalyst Kontrolné stredisko

Mohlo by dôjsť k poškodeniu a Trojan alebo nejakým iným typom malwaru. Choď a odošlite Hijackthis log, alebo môžeme diskusiu o tom za chvíľu.

Nemalo by trvať dlho, aby rozhodol v súlade alebo malware.

Old 17 január 2008, 00:19
Darcu Skupina

Ok je to, čo som dostal, keď som bežal uniesť tohto ..............

Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)
Scan uložené v 07:18:52 dňa 17/01/2008
Platforma: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)
Zavádzacia mód: Normálny
Bežiace procesy:
C: \ Windows \ system32 \ Dwm.exe
C: \ Windows \ Explorer.exe
C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe
C: \ Windows \ RtHDVCpl.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ 1162860770 \ ee \ aolsoftware.exe
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktop.exe
C: \ Program Files \ Thomson \ SpeedTouch USB \ dragdiag.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnf.exe
C: \ Program Files \ Hewlett-Packard \ HP Share-to-Web \ hpgs2wnd.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Real \ Update_OB \ realsched.exe
C: \ Program Files \ Bočný panel Windows \ sidebar.exe
C: \ Program Files \ Packard Bell \ SetUpMyPC \ SmpSys.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehtray.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMBgMonitor.exe
C: \ Program Files \ Macrogaming \ Sweetie \ SweetIM.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe
C: \ Program Files \ WinZip \ WZQKPICK.EXE
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Statické \ MOM.EXE
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopIndex.exe
C: \ Windows \ ehome \ ehmsas.exe
C: \ Windows \ System32 \ mobsync.exe
C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopCrawl.exe
C: \ Program Files \ MSN Messenger \ MsnMsgr.Exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe
C: \ Program Files \ ATI Technologies \ ATI.ACE \ Core-Statické \ CCC.exe
C: \ Program Files \ Windows Mail \ WinMail.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ IEUser.exe
C: \ Program Files \ Internet Explorer \ iexplore.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WLLoginProxy.exe
C: \ Windows \ system32 \ Macromed \ Flash \ FlashUtil9b.exe
C: \ Users \ Dekan \ Desktop \ HiJackThis_v2.exe
C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ Norton AntiVirus \ NAVW32.exe
O8 - Extra kontextového menu položku: & Windows Live Search - res: / / C: \ Program Files \ Windows Live Toolbar \ msntb.dll / search.htm
O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportovať do programu Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ micros ~ 3 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra tlačidlá: Výskum - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ micros ~ 3 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O13 - Gopher predčíslia:
O17 - HKLM \ System \ CCS \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): nameserver = 192.168.1.254
O17 - HKLM \ System \ CS1 \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): nameserver = 192.168.1.254
O17 - HKLM \ System \ CS2 \ Services \ Tcpip \ .. \ (0ACF4124-6E10-4E4D-978E-4F7D271F4826): nameserver = 192.168.1.254
O20 - AppInit_DLLs: C: \ PROGRA ~ 1 \ Google \ GOOGLE ~ 2 \ GOEC62 ~ 1.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Zložkové Kategória cache daemon - (8C7461EF-2B13-11D2-BE35-3078302C2030) - C: \ Windows \ system32 \ Browseui.dll
O23 - Service: AOL Pripojenie Service (AOL ACS) - AOL LLC - C: \ Program Files \ Common Files \ AOL \ ACS \ AOLAcsd.exe
O23 - Service: Ati Vonkajšie udalosti Utility - ATI Technologies Inc - C: \ Windows \ system32 \ Ati2evxx.exe
O23 - Service: Plánovač automatické LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ ALUSchedulerSvc.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect služby (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe
O23 - Service: GoogleDesktopManager - Google - C: \ Program Files \ Google \ Google Desktop Search \ GoogleDesktopManager.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Tabuľka Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 1050 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: Symantec IS Heslo Validácia (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Norton Internet Security \ isPwdSvc.exe
O23 - Service: LightScribeService Direct Disc značenia Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ PROGRA ~ 1 \ Symantec \ LIVEUP ~ 1 \ LUCOMS ~ 1.EXE
O23 - Service: LiveUpdate Notice Service Ex (LiveUpdate Notice Ex) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: LiveUpdate Notice Service - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ PIF \ (B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08) \ PIFSvc.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: RoxMediaDB9 - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxMediaDB9.exe
O23 - Service: Roxio Pevný disk Watcher 9 (RoxWatch9) - Sonic Solutions - C: \ Program Files \ Common Files \ Roxio Shared \ 9.0 \ SharedCOM \ RoxWatch9.exe
O23 - Service: stllssvr - MicroVision rozvoj, Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ SureThing Shared \ stllssvr.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe
O23 - Service: Symantec AppCore Service (SymAppCore) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ AppCore \ AppSvc32.exe
--
Koniec súboru - 5554 bytes
Old 17 január 2008, 00:27
Moderátor skupiny

Mali ste editovať prihlásiť pred odoslaním ju?

Old 17 január 2008, 01:23
Darcu Skupina

ne já didnt i cez to, čo je napísané dole na prihlásenie! Ľutujem, že som bol ja. Nikdy to urobil predtým.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.