![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Имам у власништву мој ПЦ од априла 07 - један њен Пацкард Белл један са Уиндоус Виста Премиум. Његова је ок до сад. Шта ми је примјећујући да је на старт уп, не би десктопу који се појављују на монитору - само црни екран! Око недељу дана пре се то догађало, па данас се то опет, али нисам успео добити на линији са алаткама, али све остало је црна, као да се десктоп позадине нису учитан са иконама итд графичка картица је АТИ Радеон серија 200 И али сви који мисле да могу рећи. Био сам задивљен, ако има довољно снаге да се то догађа или потреба софтвер ажуриран итд? Било који сугестија би било супер. хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм, што значи да ти је успјела добити алат Бард и како?
| |||
| |||
| жао ми је значило траци ..... дуго црно / сива ствар на дну са почетка тхингеы у доњем левом руком углу. ЈА праведан је добио то појавити ...... остатак деск топ био не постоји. црна .... ноут тамо. То је било јутрос. На претходној прилици ЈА није ни добили ово. То је управо то, иако је недавно два пута у око четрнаест дана није велика ствар ..... мислим да је једини начин поновно подизање система. само чуди ако картица је на путу из неке непријатне или Уиндоус Упдате или други софтвер би се изазвало је то? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло бити додгы упдате, могао бити додгы скидати. Могу да буду штетне садржаје. Иве 'пп од СЕЕ данашји неколико пута од људи преузимање Гоогле Тоолбар. Ја ћу набавити ЕвилФантасы укључених, то је више његово царство.
|
| |||
| |||
| Иди на форум вируса и спыуареа те поглед на уклањање злонамерних програма лепљив. Поставите Хијацктхис лог у том форуму. Звучи као Алекс је на штетне садржаје са нешто. |
|
| |||
| |||
| Занимљиво је да сам открио ЦЦЦ.ексе мај се односе на овај проблем. Кад сам затворити доле рачунар, сваки сада и онда екрану ће се приказати поруку да 'ЦЦЦ.ексе покушава зауставити програм из затварања'. И сабрати да је овај програм АТИ повезане и мај чак бити тројанских?? Ако сам избрисати овај програм, који ће бити и крај моје приказују? Или сам само покренути Хијацктхис? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
То би могао бити оштећен од тројанских или неке друге врсте злонамерних програма. Иди и написати Хијацктхис лог, односно, можемо расправљати о томе мало више времена. То не би требало да траје дуго владати или смањење штетних садржаја. |
|
| |||
| |||
| Ок је то оно што сам добио кад сам ишла Хијацк тхис .............. Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.0 (БЕТА) Сцан сачувана у 07:18:52, дана 17/01/2008 Платформа: Уиндоус Виста (уиннт 6.00.1904) Боот моде: Нормал Покретање процеса: Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ Дум.ексе Ц: \ Уиндоус \ Експлорер.ексе Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ таскенг.ексе Ц: \ Уиндоус \ РтХДВЦпл.ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ АОЛ \ 1162860770 \ ее \ аолсофтуаре.ексе Ц: \ Програм Филес \ Гоогле \ Гоогле Десктоп Сеарцх \ ГооглеДесктоп.ексе Ц: \ Програм Филес \ Тхомсон \ СпеедТоуцх УСБ \ драгдиаг.ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццАпп.ексе Ц: \ Програм Филес \ Хеулетт-Пацкард \ ХП Схаре-то-Уеб \ хпгс2унф.ексе Ц: \ Програм Филес \ Хеулетт-Пацкард \ ХП Схаре-то-Уеб \ хпгс2унд.ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Реал \ Упдате_ОБ \ реалсцхед.ексе Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Сидебар \ сидебар.ексе Ц: \ Програм Филес \ Пацкард Белл \ СетУпМыПЦ \ СмпСыс.ексе Ц: \ Уиндоус \ ехоме \ ехтраы.ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ испред \ либ \ НМБгМонитор.ексе Ц: \ Програм Филес \ Мацрогаминг \ Суеет \ СуеетИМ.ексе Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Медиа Плаыер \ умпнсцфг.ексе Ц: \ Програм Филес \ УинЗип \ УЗККПИЦК.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес \ АТИ Тецхнологиес \ АТИ.АЦЕ \ Цоре-Статични \ МОМ.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес \ Гоогле \ Гоогле Десктоп Сеарцх \ ГооглеДесктопИндекс.ексе Ц: \ Уиндоус \ ехоме \ ехмсас.ексе Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32 \ мобсынц.ексе Ц: \ Програм Филес \ Гоогле \ Гоогле Десктоп Сеарцх \ ГооглеДесктопЦраул.ексе Ц: \ Програм Филес \ МСН Мессенгер \ МснМсгр.Ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ испред \ либ \ НМИндексСтореСвр.ексе Ц: \ Програм Филес \ АТИ Тецхнологиес \ АТИ.АЦЕ \ Цоре-Статични \ ЦЦЦ.ексе Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Маил \ УинМаил.ексе Ц: \ Програм Филес \ Интернет Експлорер \ ИЕУсер.ексе Ц: \ Програм Филес \ Интернет Експлорер \ иексплоре.ексе Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ Уиндоус Ливе \ УЛЛогинПроксы.ексе Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ Мацромед \ фласх \ ФласхУтил9б.ексе Ц: \ Усерс \ Деан \ Десктоп \ ХиЈацкТхис_в2.ексе Ц: \ Програм Филес \ Нортон Интернет Сецуриты \ Нортон АнтиВирус \ НАВУ32.ексе О8 - Екстра контекст мени става: & Уиндоус Ливе Сеарцх - рес: / / Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Ливе Тоолбар \ мснтб.длл / сеарцх.хтм О8 - Екстра контекст мени става: Е & звези у Мицрософт Ексцел - рес: / / Ц: \ програма ~ 1 \ МИЦРОС ~ 3 \ ОФФИЦЕ11 \ ЕКСЦЕЛ.ЕКСЕ/3000 О9 - Екстра буттон: Ресеарцх - (92780Б25-18ЦЦ-41Ц8-Б9БЕ-3Ц9Ц571А8263) - Ц: \ програма ~ 1 \ МИЦРОС ~ 3 \ ОФФИЦЕ11 \ РЕФИЕБАР.ДЛЛ О13 - смоластога Префикс: О17 - ХКЛМ \ Сыстем \ ЦЦС \ Сервицес \ ТЦПИП \ .. \ (0АЦФ4124-6Е10-4Е4Д-978Е-4Ф7Д271Ф4826): НамеСервер = 192.168.1.254 О17 - ХКЛМ \ Сыстем \ ЦС1 \ Сервицес \ ТЦПИП \ .. \ (0АЦФ4124-6Е10-4Е4Д-978Е-4Ф7Д271Ф4826): НамеСервер = 192.168.1.254 О17 - ХКЛМ \ Сыстем \ ЦС2 \ Сервицес \ ТЦПИП \ .. \ (0АЦФ4124-6Е10-4Е4Д-978Е-4Ф7Д271Ф4826): НамеСервер = 192.168.1.254 О20 - АппИнит_ДЛЛс: Ц: \ програма ~ 1 \ Гоогле \ ГООГЛЕ ~ 2 \ ГОЕЦ62 ~ 1.ДЛЛ О22 - СхаредТаскСцхедулер: Цомпонент Цатегориес цацхе демон - (8Ц7461ЕФ-2Б13-11Д2-БЕ35-3078302Ц2030) - Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ броусеуи.длл О23 - Сервице: АОЛ Спој Сервице (АОЛ АЦС) - АОЛ ЛЛЦ - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ АОЛ \ АЦС \ АОЛАцсд.ексе О23 - Сервице: ати Екстернал Евент Утилиты - АТИ Тецхнологиес Инц - Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ Ати2евкскс.ексе О23 - Сервице: Аутоматиц ЛивеУпдате Планер - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Сымантец \ ЛивеУпдате \ АЛУСцхедулерСвц.ексе О23 - Сервице: Сымантец Евент Манагер (ццЕвтМгр) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе О23 - Сервице: Сымантец Сеттингс Манагер (ццСетМгр) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе О23 - Сервице: Сымантец Лиц НетЦоннецт услуга (ЦЛТНетЦнСервице) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе О23 - Сервице: ЦОМ Хост (цомХост) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ВАСцаннер \ цомХост.ексе О23 - Сервице: ГооглеДесктопМанагер - Гоогле - Ц: \ Програм Филес \ Гоогле \ Гоогле Десктоп Сеарцх \ ГооглеДесктопМанагер.ексе О23 - Сервице: Гоогле Упдатер Сервице (гусвц) - Гоогле - Ц: \ Програм Филес \ Гоогле \ Цоммон \ Гоогле Упдатер \ ГооглеУпдатерСервице.ексе О23 - Сервице: ИнсталлДривер Табле Манагер (ИДриверТ) - Мацровисион Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ИнсталлСхиелд \ Дривер \ 1050 \ Интел 32 \ ИДриверТ.ексе О23 - Сервице: Сымантец Пассуорд Валидатион ИС (ИСПудСвц) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Нортон Интернет Сецуриты \ исПудСвц.ексе О23 - Сервице: ЛигхтСцрибеСервице Дирецт Дисц Означавање Сервице (ЛигхтСцрибеСервице) - Хеулетт-Пацкард Цомпаны - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ЛигхтСцрибе \ ЛССрвц.ексе О23 - Сервице: ЛивеУпдате - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ програма ~ 1 \ Сымантец \ ЛИВЕУП ~ 1 \ ЛУЦОМС ~ 1.ЕКСЕ О23 - Сервице: ЛивеУпдате Нотице Сервице Екс (ЛивеУпдате Обавештење Екс) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе О23 - Сервице: ЛивеУпдате Обавештење Сервице - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ПИФ \ (Б8Е1ДД85-8582-4ц61-Б58Ф-2Ф227ФЦА9А08) \ ПИФСвц.ексе О23 - Сервице: НМИндексингСервице - Неро АГ - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ испред \ либ \ НМИндексингСервице.ексе О23 - Сервице: РоксМедиаДБ9 - Сониц Солутионс - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Роксио Схаред \ 9,0 \ СхаредЦОМ \ РоксМедиаДБ9.ексе О23 - Сервице: Роксио Хард Дриве Уатцхер 9 (РоксУатцх9) - Сониц Солутионс - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Роксио Схаред \ 9,0 \ СхаредЦОМ \ РоксУатцх9.ексе О23 - Сервице: стллссвр - МицроВисион Девелопмент, Инц - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ СуреТхинг Схаред \ стллссвр.ексе О23 - Сервице: Сымантец Цоре ЛЦ - Ункноун власника - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ЦЦПД-ЛЦ \ сымлцсвц.ексе О23 - Сервице: Сымантец АппЦоре Сервице (СымАппЦоре) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ АппЦоре \ АппСвц32.ексе -- Енд оф филе - 5554 бытес |
|
| |||
| |||
| Јесте ли изменили пријавити пре објављивања ит? |
|
| |||
| |||
| И не није, упркос што пише на дну записник! да ми је жао. никад то учинио пре. |