![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Bár én csak ezt nagyon sok nem a számítógép tegnap, a két vonal jelenik meg a jobb oldalon az én képernyőn. Egy vízszintes, míg a másik függőleges. Én a képernyőről, és módosította azt a festéket, hogy mutassa meg, mit beszélek. Kérem, segítsen, nagyon köszönöm előre! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hacsak nem hiszem el egymástól, és a részek helyett itt az ideje, hogy egy új Félek.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| LCD TV / monitor probléma | rescue41 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 23. január 2008 01:12 |
| SEGÍTSÉG .. Tételek figyelemmel kísérése és remegés | Razor | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 20. október 2007 10:11 |
| Segítség! Saját monitor zöld és lila / rózsaszín vonalak! | Helliex | Grafikus kártyák és monitorok | 10 | 13. október 2007 15:43 |
| Mozgó színű, staticy vonalak monitor ... | Charlie festő | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 12. október 2007 12:39 |
| Monitor probléma | mxmad32 | Grafikus kártyák és monitorok | 14 | 27. Szeptember 2007 12:20 |
| Téma eszközök | |
| |