![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nors buvau tik tai beveik nieko kompiuterio vakar, šių dviejų linijų ant dešinės mano ekrano. Vienas iš jų yra horizontalaus, o kitas yra vertikali. Laikiausi ekrano, ir kartą jį Paint parodyti jums what I'm talking about. Please help, thank you very much in advance! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebent praeivius atsižvelgiant jį išskiria ir pakeisti jų atėjo laikas gauti naują Bijau.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| LCD TV / monitoriaus problema | rescue41 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 23 sausis 2008 01:12 |
| PAGALBA .. Lines stebėti ir drebulys | Razor | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 20 spalis 2007 10:11 |
| Padėti! Mano monitorius yra žalia ir violetine / rausva linijos! | Helliex | Graphics Cards & Monitoriai | 10 | 13 spalis 2007 15:43 |
| Moving spalvos, staticy linijų monitorius ... | Charlie dailininkas | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 12 spalis 2007 12:39 |
| Monitoriaus problema | mxmad32 | Graphics Cards & Monitoriai | 14 | 27 rugsėjis 2007 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |