![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моят компютър екрана изглежда са се развили сянка, картини изглеждат размити и вида на печат има сенки, отглеждат мисля, че ми беше лошо очите на първо, но други хора са коментирани в моя размита екран. Има ли нещо, което мога да направя за да решим този проблем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| имат ли cheacked всички кабели са избута в гнезда здраво? И се използва за монитор удължителен кабел или много дълго наблюдава кабел, или други подобни?
| |||
| |||
| I DONT използвате кабел Разширение или подобни, но ще проверява, за да сте сигурни, че кабелът е здраво в гнездото. Благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TFT, или CRT?
| |||
| |||
| TFT екран, но аз мисля, че може да са фиксирани от проверката телове, благодаря ви помогне. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ! Проблем с разделителна способност на екрана. | spooky123 | Графика на карти & Монитори | 2 | 28 май 2009 г. 14:37 |
| Разделяне на екрана Проблем на HP | mjkaseatgb | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 7 Декември 2008 00:58 |
| Проблем с екран кормуване ме луд! PLS Help! | carlyjayne1 | Графика на карти & Монитори | 2 | 20 Октомври, 2008 07:10 |
| Проблем с монитора на екрана | duus92 | Графика на карти & Монитори | 1 | 2-ро Oct 2008 10:31 |
| Син екран проблем | Spider Милс | Windows операционни системи | 10 | 21 Авг 2007 03:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |