![]() |
|
| |||
| |||
| Οθόνη του υπολογιστή μου φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια σκιά, φωτογραφίες φαίνεται ασαφής και είδος εκτύπωσης έχει σκιές, διατηρούνται θεωρώ κακό μάτια μου ήταν από την πρώτη, αλλά και άλλα άτομα έχουν σχολίασε μου fuzzy οθόνη. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να επιλύσει αυτό το πρόβλημα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| έχετε cheacked όλα τα καλώδια και πρίζες ωθούνται σε σταθερά; Και σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ή επέκταση παρακολουθεί πολύ μεγάλο καλώδιο παρακολουθεί, και τα παρόμοια;
| |||
| |||
| I dont χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο επέκταση ή παρόμοια, αλλά θα πρέπει να ελέγξει για να βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι σταθερά στην πρίζα. Σε ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TFT ή CRT;
| |||
| |||
| TFT οθόνη, αλλά νομίζω ότι μπορεί να έχουν καθοριστεί από τον έλεγχο σύρματα, χάρη σας βοηθήσει. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βοήθεια! Πρόβλημα με ανάλυση οθόνης. | spooky123 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 28 Μαΐου 2009 14:37 |
| Πρόβλημα διαίρεσης της οθόνης για HP | mjkaseatgb | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 7 Δεκ 2008 00:58 |
| Πρόβλημα με οθόνη οδήγησης μου τρελοί! pls help! | carlyjayne1 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 2 | 20 Οκτ 2008 07:10 |
| Πρόβλημα με οθόνη | duus92 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 2η Οκτωβρίου 2008 10:31 |
| Μπλε οθόνη πρόβλημα | Spider Mills | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 21 Αυγ 2007 03:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |