![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj računalo zaslon izgleda da ima razvijen sjena, slike izgledaju fuzzy i tip ima print sjene, drže mislim da je moja loša oči na prvi, ali drugi ljudi su komentirali na mom fuzzy ekrana. Ima li išta mogu učiniti da riješite ovaj problem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li cheacked svi kablovi su gurnula u utičnice čvrsto? I jeste li koristite produžni kabel monitora ili vrlo dugu monitor kabel, ili slicno?
| |||
| |||
| JA dont koristiti kabel proširenje ili slično, ali će provjeriti kako bi bili sigurni da je čvrsto kabel u utičnicu. Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TFT ili CRT?
| |||
| |||
| TFT zaslon, ali JA misliti JA svibanj imati čvrst Internet provjerom žica, zahvaljujući Vašoj pomoći. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pomoć! Problem s rezolucijom ekrana. | spooky123 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 28. svibanj 2009 14:37 |
| Split Screen Problem na HP | mjkaseatgb | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 7. prosinac 2008 00:58 |
| Problem s zaslonom vožnji mi ludi! pls pomoć! | carlyjayne1 | Graphics Cards & Monitors | 2 | 20. listopad 2008 07:10 |
| Problem s monitorom ekran | duus92 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2 listopad 2008 10:31 |
| Plavi ekran problem | Spider Mills | Windows Operating Systems | 10 | 21. kolovoz 2007 03:35 |
| Thread Tools | |
| |