![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A számítógép képernyőjén tűnik, hogy kifejlesztett egy árnyék, a képek és úgy tűnik, fuzzy típusú print a homályban tartott hiszem, hogy rossz volt a szemem először, de mások is kommentálta az én fuzzy képernyőn. Van valami, amit tehetek, hogy megoldja ezt a problémát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön cheacked összes kábelt szorította az aljzatok szilárdan? És ön használ egy monitor hosszabbító kábel, vagy egy nagyon hosszú monitor kábel, vagy hasonló?
| |||
| |||
| I dont használjon kábelt meghosszabbításról vagy hasonló, de majd győződjön meg róla, hogy a kábel szilárdan a socket. Köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TFT vagy CRT?
| |||
| |||
| TFT képernyő, de azt hiszem, hogy ez állandó ellenőrzésével vezetékek, köszönet a segítségért. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség! Probléma a képernyő felbontását. | spooky123 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 28. május 2009 14:37 |
| Split Screen Probléma HP | mjkaseatgb | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 7 | 7. december 2008 00:58 |
| Probléma a képernyő vezetés én őrült! pls help! | carlyjayne1 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 20. október 2008 07:10 |
| Probléma a monitor képernyőjén | duus92 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| Kék képernyő probléma | Spider Mills | A Windows operációs rendszerek | 10 | 21. augusztus 2007 03:35 |
| Téma eszközök | |
| |