![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kompiuterio ekrane, atrodo, atsirado šešėlis, nuotraukos, atrodo, fuzzy ir tipo Spausdinti turi šešėlius, nuolat atrodo, kad buvo mano bloga akis ne pirma, bet ir kitų žmonių komentarų apie mano Apytikslė ekrane. Ar yra kas nors, ką galiu padaryti, kad išspręsti šią problemą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs cheacked visi kabeliai yra stumiamos į lizdus tvirtai? O jūs naudojate monitorius extension cable, arba labai ilgai stebėti kabelis, arba panašūs?
| |||
| |||
| I dont naudoti kabelis Extention ar panašios, tačiau įsitikinkite, kad kabelis yra tvirtai lizdą. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TFT ar CRT?
| |||
| |||
| TFT ekranas, bet aš manau, gali būti nustatoma ją tikrinant laidus, ačiū jums už pagalbą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Problema su ekrano. | spooky123 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | Gegužė 28, 2009 14:37 |
| Split Screen Problema HP | mjkaseatgb | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 7 gruodis 2008 00:58 |
| Problema su ekrano vairuotojo man proto! Pls help! | carlyjayne1 | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 20 spalis 2008 07:10 |
| Problema su monitoriaus ekrano | duus92 | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 2 spalis, 2008 10:31 |
| Blue Screen problema | Spider Mills | Windows "operacinės sistemos | 10 | Rugpjūtis 21, 2007 03:35 |
| Temos įrankiai | |
| |