![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Екран мого комп'ютера, як видається, розробили тіні, зображення представляється нечітким і тип друку має тінь, зберігаються думаю, що це було моє поганий зір на перше, але й інші люди відзначають, на мій нечіткий екран. Чи є що я можу зробити, щоб вирішити цю проблему. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви cheacked всі кабелі, відсувають на другий розетки твердо? А ви за допомогою кабелю контролю продовження або дуже довгий кабель монітора, або подібне?
| |||
| |||
| I Dont розширенням використання кабелю або аналогічний, але переконайтеся, що кабель надійно в розетку. Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TFT чи ЕЛТ?
| |||
| |||
| TFT екран, але я думаю, може бути фіксованим його перевірка проводів, завдяки вашій допомоги. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога! Проблема з роздільною здатністю екрану. | spooky123 | Графічні карти & Монітори | 2 | 28 травня 2009 14:37 |
| Split Screen завдання на HP | mjkaseatgb | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 7 грудня 2008 00:58 |
| Проблема з екраном зводить мене з розуму! PLS HELP! | carlyjayne1 | Графічні карти & Монітори | 2 | 20 жовтня 2008 07:10 |
| Проблема з монітором | duus92 | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 жовтня 2008 10:31 |
| Синій екран проблема | Spider Міллс | Операційні системи Windows | 10 | 21 серпня 2007 03:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |