![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам 3 различни въпроси: 1) Трябва хоризонтална линия в горната част на екрана (тя изчезва, ако внимателно натиснете върху екрана мантел, но се появи отново след няколко секунди) - това може да се справи, ако там 'никакъв определят като най-отгоре и не засяга гледане 2) понякога екрана замръзва и постепенно се превръща бяло - Трябва да бутване / кран екрана корпус, за да го спре 3) понякога отива черен екран и вертикални линии на цветни текат през нея - аз имам предвид наклона на екрана назад и напред, докато той работи. Макар че тези са управляеми в момента не искам да го оставите, докато не стане нещо и постоянно ми лаптоп се оказва безполезна! PLS Help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Снимка вероятно ще помогне, каза, че лаптоп екрани отида често и обикновено са свързани с хардуера и отвъд икономически ремонт, лаптопи (хардуер мъдър) са по-евтини за закупуване от ремонт тези дни.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако тя все още е в рамките на гаранционния бих го изпратите обратно, тя звучи така сортиране на проблема, и с него се лаптоп, той ще бъде много трудно, ако не и невъзможно, да определят сами. Но също така, като Дейв каза, снимките ще бъдат полезни.