![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 3 různé otázky: 1) Mám horizontální linie, která probíhá v celé horní části obrazovky (pokud to zmizí i jemně zatlačte na obrazovce záhonového ale znovu objeví po několika sekundách) - to můžu zvládnout, pokud neexistuje žádná oprava jako na začátku a nemá vliv na zobrazování 2) na obrazovce někdy zamrzne a postupně střídají bílé - mám jog / ťukněte na obrazovce pláště, aby se přestal 3) někdy na obrazovce je černá a má svislé čáry barevných běží přes to - mám naklopit obrazovku dopředu a dozadu, dokud to funguje. zatímco jsou zvládnutelné a ve chvíli, nechci ho opustit, dokud nebude trvalý věc a můj notebook je vydán k ničemu! pls pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Foto by zřejmě pomohla, aby řekl obrazovky notebooku jdou často a jsou obvykle kování a mimo ekonomické opravy, notebooky (hardware moudrý) jsou levnější než kupovat opravách v těchto dnech.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud je to ještě v záruce bych jej poslat zpět, to zní jako, že jakýsi problém, a to, že se jedná o notebook, bude to velmi těžké, ne-li nemožné, určit sami. Ale také, podobně jako Dave řekl, fotky by mohly být užitečné.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Aaaah! Modrá obrazovka 0124 je Řidičské Me Nuts | artzone | Obecné Hardware Chat | 4 | 13. května 2009 00:35 |
| Obrazovky notebooku problém | sechmo | Obecné Hardware Chat | 3 | 12. června 2008 09:15 |
| Problém s obrazovky. | katiecoos | Graphics Cards & Monitory | 4 | 2. června 2008 01:45 |
| Počítačové problém je, že mi šílené jízdy - Prosím pomozte | Zoe88 | Obecné Hardware Chat | 13 | 5. ledna 2008 22:14 |
| Modrá obrazovka problém | Spider Mills | Operační systémy Windows | 10 | 21. srpna 2007 03:35 |
| Thread Nástroje | |
| |