![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω 3 διαφορετικά θέματα: 1) Έχω μια οριζόντια γραμμή που εκτελείται σε όλη την κορυφή της οθόνης (αν αυτό εξαφανίζεται i πιέστε απαλά στην οθόνη περίβλημα αλλά επανεμφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα) - αυτό το i μπορεί να αντιμετωπίσει, αν δεν υπάρχει, όπως τα καθορίζει στην κορυφή και δεν επηρεάζει την προβολή 2) Μερικές φορές η οθόνη παγώνει και σταδιακά μετατρέπεται λευκό - Έχω να σπρώχνω / αγγίξτε την οθόνη περίβλημα ώστε να σταματήσει 3) Μερικές φορές τα πηγαίνει μαύρη οθόνη και έχει κάθετες γραμμές της λειτουργίας του χρώματος μέσα από αυτό - έχω να γείρετε την οθόνη πίσω και προς τα εμπρός μέχρι να λειτουργεί. ενώ αυτά είναι ανεκτά για την ώρα δεν θέλω να αφήσω μέχρι να γίνει ένα μόνιμο θέμα και μου laptop καθίσταται άχρηστη! pls help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Photo θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσει, είπε ότι οι οθόνες laptop πηγαίνετε συχνά και συνήθως υλικό που σχετίζονται με την επισκευή και πέρα οικονομικά, φορητούς υπολογιστές (υλικό σοφή) είναι φθηνότερα να αγοράσουν από την επισκευή αυτών των ημερών.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν είναι ακόμα εντός εγγύησης, θα το στείλετε πίσω, ακούγεται σαν ένα τέτοιο πρόβλημα, και μαζί με αυτό είναι ένα φορητό υπολογιστή, θα είναι πολύ δύσκολο, αν μη αδύνατο, να καθορίζει τον εαυτό σας. Αλλά επίσης, όπως και ο Dave είπε, φωτογραφίες, θα ήταν χρήσιμο.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Aaaah! Μπλε οθόνη 0124 είναι Driving Me Nuts | artzone | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 13η Μαΐου 2009 00:35 |
| Laptop οθόνη πρόβλημα | sechmo | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 12 Ιουν 2008 09:15 |
| Πρόβλημα με την οθόνη. | katiecoos | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 2η Ιουν 2008 01:45 |
| Computer πρόβλημα της οδήγησης μου παράφρων - Please Help | Zoe88 | Γενική Συζήτηση Hardware | 13 | 5 Jan 2008 22:14 |
| Μπλε οθόνη πρόβλημα | Spider Mills | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 21 Αυγ 2007 03:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |