μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Πρόβλημα με οθόνη οδήγησης μου τρελοί! pls help!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Οκτωβρίου 2008, 02:04
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα με οθόνη οδήγησης μου τρελοί! pls help!

Έχω 3 διαφορετικά θέματα:
1) Έχω μια οριζόντια γραμμή που εκτελείται σε όλη την κορυφή της οθόνης (αν αυτό εξαφανίζεται i πιέστε απαλά στην οθόνη περίβλημα αλλά επανεμφανίζεται μετά από λίγα δευτερόλεπτα) - αυτό το i μπορεί να αντιμετωπίσει, αν δεν υπάρχει, όπως τα καθορίζει στην κορυφή και δεν επηρεάζει την προβολή
2) Μερικές φορές η οθόνη παγώνει και σταδιακά μετατρέπεται λευκό - Έχω να σπρώχνω / αγγίξτε την οθόνη περίβλημα ώστε να σταματήσει
3) Μερικές φορές τα πηγαίνει μαύρη οθόνη και έχει κάθετες γραμμές της λειτουργίας του χρώματος μέσα από αυτό - έχω να γείρετε την οθόνη πίσω και προς τα εμπρός μέχρι να λειτουργεί.
ενώ αυτά είναι ανεκτά για την ώρα δεν θέλω να αφήσω μέχρι να γίνει ένα μόνιμο θέμα και μου laptop καθίσταται άχρηστη! pls help!
Old 20 Οκτωβρίου 2008, 02:56
Διαχειριστής Ομάδα

Photo θα μπορούσε πιθανότατα να βοηθήσει, είπε ότι οι οθόνες laptop πηγαίνετε συχνά και συνήθως υλικό που σχετίζονται με την επισκευή και πέρα οικονομικά, φορητούς υπολογιστές (υλικό σοφή) είναι φθηνότερα να αγοράσουν από την επισκευή αυτών των ημερών.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Οκτωβρίου 2008, 07:10
Ομάδα Δωρητών

Αν είναι ακόμα εντός εγγύησης, θα το στείλετε πίσω, ακούγεται σαν ένα τέτοιο πρόβλημα, και μαζί με αυτό είναι ένα φορητό υπολογιστή, θα είναι πολύ δύσκολο, αν μη αδύνατο, να καθορίζει τον εαυτό σας. Αλλά επίσης, όπως και ο Dave είπε, φωτογραφίες, θα ήταν χρήσιμο.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Aaaah! Μπλε οθόνη 0124 είναι Driving Me Nuts artzone Γενική Συζήτηση Hardware 4 13η Μαΐου 2009 00:35
Laptop οθόνη πρόβλημα sechmo Γενική Συζήτηση Hardware 3 12 Ιουν 2008 09:15
Πρόβλημα με την οθόνη. katiecoos Κάρτες Γραφικών & Monitors 4 2η Ιουν 2008 01:45
Computer πρόβλημα της οδήγησης μου παράφρων - Please Help Zoe88 Γενική Συζήτηση Hardware 13 5 Jan 2008 22:14
Μπλε οθόνη πρόβλημα Spider Mills Λειτουργικά συστήματα Windows 10 21 Αυγ 2007 03:35
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.