![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| imam 3 različita pitanja: 1) imam vodoravne linije prikazuju preko vrhu ekrana (ona nestaje ako ja lagano pritisnite na ekranu kućište ponovno pojavio, ali nakon nekoliko sekundi) - ovo ne mogu nositi s ako nema popravka kao svoj na vrhu i ne utječe na gledanje 2) ponekad ekranu freezes i postepeno skreće bijelo - Moram jog / fleka zaslonu kućište kako bi ga zaustavili 3) ponekad ide crni ekran i ima okomite linije u boji prikazuju kroz nju - Moram nagibati ekrana unatrag i naprijed dok se ne utvrde. a to su upravljali trenutno ne želim ga napustiti dok ne postane trajna stvar i moj laptop je izvedenih beskorisnih! pls pomoć! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fotografija će vjerojatno pomoći, rekao je da je laptop screens ići često i obično povezanih hardverskih i onu ekonomičnu popravka, prijenosna računala (hardver mudraca) su jeftinije nego da kupi popravka ovih dana.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je još uvijek unutar jamstvenog bih poslati ga natrag, to zvuči kao da je kakav problem i sa njom se laptop, to će biti vrlo teško, ako ne i nemoguće, utvrditi sami. Ali isto tako, kao što je rekao je Dave, fotografija će biti korisna.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Aaaah! Blue Screen 0124 je Vozačke Me Nuts | artzone | General Hardware Chat | 4 | 13. svibanj 2009 00:35 |
| Laptop ekran problem | sechmo | General Hardware Chat | 3 | 12. lipnja 2008 09:15 |
| Problem s ekrana. | katiecoos | Graphics Cards & Monitors | 4 | 2. lipnja 2008 01:45 |
| Computer problem koji je vozeći mene mahnit - Please help | Zoe88 | General Hardware Chat | 13 | 5. siječanj 2008 22:14 |
| Plavi ekran problem | Spider Mills | Windows Operating Systems | 10 | 21. kolovoz 2007 03:35 |
| Thread Tools | |
| |