![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én 3 különböző kérdéseket: 1) van egy vízszintes vonal fut át tetejére képernyő (eltűnik, ha óvatosan nyomja meg a képernyőn házának, de ismét csak néhány másodperc után) - ez az én tud megbirkózni, ha nincs meg annak a tetején, és nem befolyásolja a megtekintésére 2) néha a képernyő lefagy, és fokozatosan fordul fehér - Én a jog / megérinti a képernyőt házának, hogy hagyja abba 3) néha a képernyőn is fekete, és a függőleges vonalak színtípus fut rajta - Azt, hogy felborítja a képernyőn előre és hátra, amíg nem működik. Jóllehet ezek kezelhető pillanatnyilag nem akarom hagyni, amíg nem lesz tartós dolog, és a laptop teszi hiábavaló! pls help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fotó valószínűleg segíteni, hogy az említett laptop képernyőjén gyakran megy, és általában a kapcsolódó hardver és azon túl gazdaságos javítás, laptop (hardver bölcs) olcsóbban vásárolni, mint a javítás ezekben a napokban.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha még mindig jótállás azt küld vissza, úgy tûnik, hogy valami probléma, és azt, hogy egy laptop, akkor nagyon kemény, ha nem lehetetlen, hogy meg magad. De azt is, mint például Dave azt mondta, a képeket hasznos lenne.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Aaaah! Blue Screen 0124 hajtja Me Nuts | artzone | Általános fémáru Chat | 4 | 13. május 2009 00:35 |
| Laptop képernyő probléma | sechmo | Általános fémáru Chat | 3 | 12. június 2008 09:15 |
| Probléma a képernyő. | katiecoos | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 2. június 2008 01:45 |
| Számítógépes problémája, hogy vezetői nekem insane - kérem, segítsen | Zoe88 | Általános fémáru Chat | 13 | 5. január 2008 22:14 |
| Kék képernyő probléma | Spider Mills | A Windows operációs rendszerek | 10 | 21. augusztus 2007 03:35 |
| Téma eszközök | |
| |