![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 3 בעיות שונות: 1) יש לי קו אופקי להופיע ברחבי העליון של המסך (אם אני נעלמת זה בעדינות לחצו על המסך מעטפת reappears אבל אחרי כמה שניות) - זה אני יכול להתמודד עם אם אין לתקן כמו שלו בחלק העליון ואינו משפיע על הצפייה 2) לפעמים המסך ההקפאה הופכת בהדרגה לבן ו - אני חייב לרוץ / ברז המסך מעטפת להפוך אותו עצור 3) לפעמים המסך שחור והיא הולכת אנכי שורות של צבע באמצעות מפעיל זה - אני צריכה להטות את המסך אחורה או קדימה עד שזה עובד. בעוד אלה לניהול ברגע זה אני לא רוצה לעזוב אותו עד שהוא הופך להיות דבר קבוע הנייד שלי הוא חסר תועלת שניתנו! pls Help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תמונה היה כנראה עזרה, אמר כי לעתים קרובות עבור מסכי הנייד והם בדרך כלל קשורים חומרה ומעבר חסכן תיקון, מחשבים ניידים (חומרה חכמים) הם זול יותר לקנות מאשר לתקן בימים אלה.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם היא עדיין בתוך האחריות הייתי שולח אותו בחזרה, זה נשמע כאילו זה סוג של בעיה, ועם זאת הוא מחשב נייד, זה יהיה קשה מאד, אם לא בלתי אפשרי, כדי לתקן את עצמך. אבל גם, כמו דייב אמר, תמונות יהיה שימושי.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אההה! מסך כחול 0124 היא driving me אגוזים | artzone | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 13 במאי 2009 00:35 |
| Laptop מסך הבעיה | sechmo | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 12th יוני 2008 09:15 |
| הבעיה עם המסך. | katiecoos | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 2nd יוני 2008 01:45 |
| מחשב בעיה של נסיעה לי משוגע - אנא עזור | Zoe88 | כללי חומרה צ 'אט | 13 | ה -5 בחודש ינואר 2008 22:14 |
| בעיה מסך כחול | עכביש Mills | מערכות ההפעלה Windows | 10 | 21st אוגוסט 2007 03:35 |
| שרשרת כלים | |
| |