![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu 3 skirtingus klausimus: 1) I have a horizontali linija, einanti per ekrano viršuje (jis išnyksta, jei aš švelniai paspauskite ant ekrano korpuse, tačiau vėl pasirodo po kelias sekundes) - tai galiu spręsti, jei nėra jokių su jo viršuje, ir neturi įtakos Peržiūri nustatyti 2) kartais ekranas užšąla ir pamažu virsta balta - turiu Jog / Bakstelėkite ekraną korpusą, kad būtų sustabdyti 3) kartais ekranas tampa juodas ir vertikalių linijų, spalvų eina per tai - aš turiu pakreipti ekraną į priekį ir atgal, kol ji veikia. o tai yra valdoma tuo metu aš nenoriu palikti ją, kol ji tampa nuolatinis dalykas ir mano nešiojamas kompiuteris tampa nenaudingas! Pls help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nuotraukų tikriausiai padėti, pasakė, kad nešiojamojo kompiuterio ekrane dažnai keliaujate ir paprastai yra susijusi įranga ir jos ekonominis remontas, nešiojamieji kompiuteriai (aparatinė WISE) yra pigiau nusipirkti negu remontuoti šių dienų.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei ji vis dar per garantinį Noriu siųsti ją atgal, ji atrodo, kad problema rūšiuoti, o su juo ir yra nešiojamas, tai bus labai sunku, netgi neįmanoma, nustatyti sau. Bet taip pat, kaip Dave'as sakė, nuotraukos bus naudinga.