![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i have 3 different issues: 1) i ir horizontāla līnija, kas virzās pāri augšā ekrāna (tā pazūd, ja es viegli uzspiediet uz ekrāna korpusā bet atkārtoti parādās pēc dažām sekundēm) - Es nespēju tikt galā ar tad, ja to nav noteikt, jo tā ir augšējā un neietekmē skatīšanās 2) dažreiz ekrāns sasalst un pakāpeniski kļūst balts - man jog / pieskarieties ekrāna apvalkā, lai to apturētu 3) dažreiz ekrāns paliek melns, un ir vertikālās līnijas krāsa iet caur to - man noliekt ekrānu atpakaļ un uz priekšu, kamēr tā darbojas. Lai gan šie pārvaldāmu brīdī es negribu atstāt, līdz tā kļūst pastāvīga lieta, un mans klēpjdators ir padarīti bezjēdzīgi! pls help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Foto, iespējams palīdzēt, ka teica klēpjdators ekrāni bieži dodaties, un parasti aparatūras saistīti un pēc ekonomiskas remonts, klēpjdatoriem (aparatūra WISE) ir lētāk nopirkt, nekā salabot šīs dienas.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas joprojām attiecas garantija Es gribētu to nosūtīt atpakaļ, tā izklausās, ka sava veida problēma, un līdz ar to ir laptop, tā būs ļoti grūti, ja ne neiespējami, noteikt pats. Bet arī, piemēram, Deivs teica, fotogrāfijas varētu būt noderīga.