![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Mam 3 różne kwestie:
1) Mam poziomych linii na górze ekranu (jeśli znika i delikatnie nacisnąć na ekranie obudowy, ale ponownie po kilku sekundach) - to mogę poradzić sobie z jeżeli nie ustali się jej w górę i nie wpływa na przeglądanie 2) czasami ekran zamarza i stopniowo zamienia biały - Mam do jog / dotknij obudowy ekranu, aby go zatrzymać 3) czasami robi się czarny ekran i pionowe linie koloru uruchomiony przez to - Mam do pochylenia ekranu do tyłu i do przodu, aż do dzieł. , podczas gdy są one wykonalne w chwili obecnej i nie chcesz go opuścić, dopóki nie stanie się stałą rzeczą i mój laptop staje się bezużyteczne! pls help! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zdjęcie prawdopodobnie pomoc, powiedział, że ekrany laptopów go często i są zwykle związane sprzętu i poza ekonomiczne naprawy laptopów (sprzęt mądry) są tańsze niż kupić naprawić te dni.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeśli jest to w dalszym ciągu gwarancją Chciałbym wysłać ją z powrotem, to brzmi jak tego typu problem, a wraz z nim jest laptop, to będzie bardzo trudne, jeśli nie niemożliwe, aby naprawić samodzielnie. Ale także, jak powiedział Dave, zdjęcia byłoby przydatne.