![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am 3 diferite aspecte: 1) Am o linie orizontală care rulează peste partea superioară a ecranului (dacă acesta dispare i uşor de presă de pe ecran carcasa dar reapare dupa cateva secunde) - acest lucru nu pot face faţă, dacă nu există o repar ca la început şi care nu afectează vizualizarea 2), uneori, pe ecran blochează şi se transformă treptat alb - Trebuie să jog / atingeţi ecranul carcasa de a face stop 3), uneori, ecranul devine negru si are linii verticale de culoare, care trece prin el - am să înclinaţi ecranul înainte şi înapoi, până la lucrări. în timp ce acestea sunt uşor de administrat în acest moment nu vreau să las-o, până când acesta devine un lucru permanent şi laptop-ul meu este randat inutil! pls ajutor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Foto-ar ajuta probabil, a spus că laptop ecrane merge de multe ori şi în mod normal, sunt legate de hardware şi de dincolo de reparaţii economic, laptop-uri (hardware înţelept) sunt mai ieftine pentru a cumpăra decât repararea acestor zile.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Daca este încă în garanţie, I-ar trimite-o înapoi, se pare că faptul că un fel de problemă, şi cu acesta fiind un laptop, acesta va fi foarte greu, dacă nu imposibil, de a stabili singuri. Dar, de asemenea, ca Dave spus, fotografii ar fi util.