![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám 3 rôzne otázky: 1) Mám horizontálne línie, ktorá prebieha v celej hornej časti obrazovky (ak to zmizne aj jemne zatlačte na obrazovke záhonového ale znovu objavia po niekoľkých sekundách) - to môžem zvládnuť, ak neexistuje žiadna korekcia ako na začiatku a nemá vplyv na zobrazovanie 2) na obrazovke niekedy zamrzne a postupne striedajú biele - mám jog / tuknete na obrazovke plášte, aby sa prestal 3) niekedy na obrazovke je čierna a má zvislé čiary farebných beží cez to - mám nakloniť obrazovku dopredu a dozadu, kým to funguje. zatiaľ čo sú zvládnuteľné a vo chvíli, nechcem ho opustiť, kým nebude trvalý vec a môj notebook je vydaný k ničomu! pls pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Foto by zrejme pomohla, aby povedal obrazovky notebooku idú často a sú zvyčajne kovania a mimo ekonomickej opravy, notebooky (hardware moudrý) sú lacnejšie ako kupovať opravách v týchto dňoch.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je to ešte v záruke bych ho poslať späť, to znie ako, že akýsi problém, a to, že sa jedná o notebook, bude to veľmi ťažké, ak nie nemožné, určiť sami. Ale tiež, podobne ako Dave povedal, fotky by mohli byť užitočné.
|
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Problém s rozlíšením obrazovky. | spooky123 | Graphics Cards & Monitory | 2 | 28. mája 2009 14:37 |
| Aaaah! Modrá obrazovka 0124 je Vodičské Me Nuts | artzone | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 13. mája 2009 00:35 |
| Problém s sledovať obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| Problém s obrazovky. | katiecoos | Graphics Cards & Monitory | 4 | 2. júna 2008 01:45 |
| Počítačové problém je, že mi šialenej jazdy - Prosím pomôžte | Zoe88 | Všeobecné Hardware Chat | 13 | 5. januára 2008 22:14 |
| Thread Tools | |
| |