![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| имам 3 различита питања: 1) имам водоравне линије приказују преко врху екрана (она нестаје ако ја лагано притисните на екрану кућиште поново појавио, али након неколико секунди) - ово не могу носити са ако нема поправке као свој на врху и не утиче на гледање 2) понекад екрану фреезес и постепено скреће бело - Морам јог / флеке екрану кућиште како би га зауставили 3) понекад иде црни екран и има разоарувате линије у боји приказују кроз њу - Морам нагибати екрана уназад и напред док се не утврде. а то су управљали тренутно не желим га напустити док не постане трајна ствар и мој лаптоп је изведених бескорисних! плс помоћ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фотографија ће вероватно помоћи, рекао је да је лаптоп сцреенс ићи често и обично повезаних хардверских и ону економичну поправке, преносна рачунара (хардвер мудраца) су јефтиније него да купи поправке ових дана.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је још увек унутар гарантног бих послати га назад, то звучи као да је какав проблем и са њом се лаптоп, то ће бити веома тешко, ако не и немогуће, утврдити сами. Али исто тако, као што је рекао је Даве, фотографија ће бити корисна.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Аааах! Блуе Сцреен 0124 је Возачка Ме Нутс | артзоне | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 13 мај 2009 00:35 |
| Лаптоп екран проблем | сецхмо | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 12. јуна 2008 09:15 |
| Проблем са екрана. | катиецоос | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 2. јуна 2008 01:45 |
| Цомпутер проблем који је возачки мене луд - Плеасе хелп | Зое88 | Генерал Хардуаре Цхат | 13 | 5 јануар 2008 22:14 |
| Плави екран проблем | СПИДЕР Миллс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 10 | 21 аугуст 2007 03:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |