![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Маю 3 різних питань: 1) У мене є горизонтальна лінія, струмуюча по верхній частині екрана (вона зникає, якщо я злегка натисніть на екрані з'являється корпусі, але через кілька секунд) - це я можу впоратися з, якщо немає як її виправити на верхній частині і не впливає на перегляд 2) Іноді на екрані завмирає, та поступово перетворюється на білу, - я повинен Jog / торкніться екрану корпус зробити його зупинки 3) іноді екран стає чорним і вертикальними лініями кольору що проходить через нього, - я повинен нахиляти екран вперед і назад, поки він працює. Хоча ці керовані на даний момент я не хочу, щоб залишити його, доки він стає постійним речі і мій ноутбук виявляється марним! PLS HELP! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фото, ймовірно, допомогти, сказав, що екран ноутбука йти часто і, як правило, пов'язана з роботою устаткування і за його межами економічної ремонту, ноутбуків (Hardware мудрий) дешевше купити, ніж полагодити ці дні.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо він ще протягом усього гарантійного Я хотів би відправити його назад, схоже, такого роду проблема, і за умови ноутбук, це буде дуже складно, якщо не неможливим, щоб виправити самостійно. Але також, як Дейв сказав, фотографії були б корисні.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Aaaah! Blue Screen 0124 зводить мене з горіхами | artzone | Генеральний обладнання чат | 4 | 13 травня 2009 00:35 |
| Екран ноутбука проблема | sechmo | Генеральний обладнання чат | 3 | 12 червня 2008 09:15 |
| Проблеми з екраном. | katiecoos | Графічні карти & Монітори | 4 | 2 червня 2008 01:45 |
| Комп'ютерна проблема, яка зводить мене з розуму - будь ласка ДОПОМОГА | Zoe88 | Генеральний обладнання чат | 13 | 5 січня 2008 22:14 |
| Синій екран проблема | Spider Міллс | Операційні системи Windows | 10 | 21 серпня 2007 03:35 |
| Різьба Інструменти | |
| |