![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ive 'bio težak to play warhammer moje grafičke kartice, ali je zastarjela, može netko pomoć mene ugoditi ažurirati moju karticu, ja bi to puno |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što je proračun?
| |||
| |||
| Nažalost, ne znam što znače |
|
| |||
| |||
| Jedini način da ažurirate svoje grafičke kartice je da kupite novu, oni u rasponu široko trošku tako što dobivate je ovisiti o tome što si možete priuštiti da provedete stvarno. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Please help! Očajna! Paritioning problema! | peteyboy22 | Windows Operating Systems | 3 | 11. srpnja 2009 21:44 |
| Grafička kartica Mišljenju - EN8500GT/HTP ASUS PCI-Ex16 1GB DDR2 | stokecitym | Graphics Cards & Monitors | 7 | 27. ožujak 2009 15:39 |
| Veliki problemi s mojim Geforce 7300LE Graphics Card | The revolver | Graphics Cards & Monitors | 2 | 18. ožujak 2009 11:26 |
| Grafike kartice / monitora problemi | Lone500 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18 siječanj 2008 17:02 |
| Game problema, vjerujem da je to grafičkom karticom | jakobi2006 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 14. prosinac 2007 08:24 |
| Thread Tools | |
| |