![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Azt próbálom játszani Warhammer de grafikus kártya van a dátum, hogy valaki segítsen nekem frissíthetem kártya Please, I would appreciate it a lot |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a költségvetés?
| |||
| |||
| Sajnos, nem tudja biztosan, mit értenek |
|
| |||
| |||
| Az egyetlen módja annak, hogy frissítse a grafikus kártya, hogy vesz egy újat, ezek skálája igen széles körben a költség, amit te is függ, hogy mit tud megfizetni költeni igazán. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Please Help! Kétségbeesett! Paritioning gondok! | peteyboy22 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 11. július 2009 21:44 |
| Grafikus kártya vélemény - ASUS EN8500GT/HTP PCI-Ex16 1 GB DDR2 | stokecitym | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 27. március 2009 15:39 |
| Nagy problémák My GeForce 7300LE Grafikus kártya | A Revolver | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 18. március 2009 11:26 |
| Grafikus kártya / monitor problémák | Lone500 | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Játék probléma, úgy gondolom, hogy a grafikus kártya | jakobi2006 | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 14. december 2007 08:24 |
| Téma eszközök | |
| |