![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагався грати в Warhammer, але моя відеокарта застаріла, може хто-небудь допомогти мені оновити мою картку, будь ласка, я був би вдячний, багато чого |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що таке бюджет?
| |||
| |||
| На жаль, не впевнений, що ви маєте на увазі |
|
| |||
| |||
| Єдиний спосіб оновлення вашої графічної карти, щоб купити нове, вони широко варіюються в ціні так, що ви отримаєте залежить від того, що ви можете собі дозволити витратити на самом деле. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Please Help! Відчайдушні! Проблеми Paritioning! | peteyboy22 | Операційні системи Windows | 3 | 11 липня 2009 21:44 |
| Відеокарта Думка - EN8500GT/HTP ASUS PCI-Ex16 1GB DDR2 | stokecitym | Графічні карти & Монітори | 7 | 27 березня 2009 15:39 |
| Великі проблеми з моїм обліковим GeForce 7300LE Відеокарта | Револьвер | Графічні карти & Монітори | 2 | 18 березня 2009 11:26 |
| Відеокарта / монітор проблем | Lone500 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 січня 2008 17:02 |
| Проблеми з грою, думаю, що це відеокарта | jakobi2006 | Графічні карти & Монітори | 4 | 14 грудня 2007 08:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |