![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| I postavil HTPC a mám problémy s nastavení HDMI připojení k mému Toshiba 40 "LCD. Současnosti jeho právě spojen se standardním VGA, který pracuje dobře, ale není mi to umožní plně ocenit blu-ray na mých 1080p ![]() doposud iv pokusila o pár věcí, které havent pracoval ... nejnověji i kontroluje zaváděcí a jeho nastavení konfigurován pro spuštění HDMI nikoliv AUTO. Stále žádný signál. pomoc je velmi ceněn. Díky předem. moje specifikace jsou následující: XFX nVidia nForce 750a SLI desce (postaven v video / zvuk) to HDMI port na I / O panelu AMD Phenom X4 9500 Quad-Core CPU 4GBs RAM im a operačním systémem Windows XP pro sp3 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém připojení PC k TV pomocí HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitory | 1 | 10. červen 2009 04:58 |
| Problémy s připojením na některé webové stránky ... pomozte | Egon09 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 1 | 26. května 2009 15:59 |
| Problémy s připojením na Internet a sítě | mini obr | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8. května 2009 17:41 |
| Připojení k Wifi problémy při práci na Netbook | nevinný | Sítě, Modemy & VoIP | 8 | 7. dubna 2009 06:46 |
| Problémy s připojením k mé dell Netgear router | BurgerBoy34 | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 13. listopad 2008 15:49 |
| Thread Nástroje | |
| |