![]() |
|
| |||
| |||
| Θα χτίσει ένα HTPC και έχω πρόβλημα για τη δημιουργία της σύνδεσης HDMI να μου Toshiba 40 "LCD. Σήμερα το μόνο που συνδέονται με την τυπική VGA που να λειτουργεί καλά, αλλά δεν μου επιτρέπει να εκτιμήσουμε πλήρως blu-ray μου 1080p ![]() iv δοκιμάσει μέχρι στιγμής ένα δυο πράγματα που εργάστηκαν havent ... πιο πρόσφατα Έλεγξα την εκκίνηση και τη ρύθμιση για την εκκίνηση για να ρυθμιστεί HDMI και όχι AUTO. Ακόμη δεν μήνυμα. οποιαδήποτε βοήθεια είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ εκ των προτέρων. specs μου είναι τα εξής: XFX nVidia nforce 750a SLI μητρική πλακέτα (χτισμένο το βίντεο / ήχου) αυτό έχει την θύρα HDMI για το I / O panel AMD Phenom X4 9500 Quad-core CPU 4GBs μνήμη RAM im και εκτελεί τα Windows XP Pro SP3 |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα σύνδεσης υπολογιστή με τηλεόραση χρησιμοποιώντας HDMI | sagheer | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 10 Ιουν 2009 04:58 |
| Προβλήματα σύνδεσης με ορισμένες ιστοσελίδες βοηθήσει ... | Egon09 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 26η Μαΐου 2009 15:59 |
| Προβλήματα σύνδεσης με το Διαδίκτυο και Δικτύων | μίνι γίγαντας | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 8η Μαΐου 2009 17:41 |
| Προβλήματα σύνδεσης με Wifi στην Εργασία για Netbook | αθώα | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 8 | 7 Απρ 2009 06:46 |
| Προβλήματα με το dell μου σύνδεση με router Netgear | BurgerBoy34 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 11 | 13 Νοε 2008 15:49 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |