manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Problems Connecting HTPC do Via HDMI HDTV

Reply

Thread Tools
Old 27 svi 2009, 14:27
Novi član grupe

Default Problems Connecting HTPC do Via HDMI HDTV

I izgradili HTPC i ja imati poteškoća s postavljanjem HDMI priključkom na moje Toshiba 40 "LCD. Trenutno njegova povezana samo sa standardnih VGA koja radi dobro, ali nije mi dozvolio da u potpunosti poštovati blu-ray na moj 1080p
Dosad iv pokušao par stvari koje je radila luka ... nedavno sam provjerava boot i njegove postavke konfigurirane na boot na HDMI nego AUTO. i dalje nema signala.

bilo koji pomoć je vrlo poštovati. Hvala unaprijed.

moje naočale su kako slijedi:

XFX nVidia nforce 750a SLI matične ploče (izgrađena u video / zvuk) ima HDMI porta na I / O panel

AMD Phenom X4 9500 Quad-core CPU

4GBs RAM-a

te im se izvodi Windows XP Pro SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problem pri povezivanju računala na TV koristeći HDMI sagheer Graphics Cards & Monitors 1 10. lipnja 2009 04:58
Problemi se spaja na neke web stranice ... help Egon09 Web Browsers & FTP Klijenti 1 26. svibanj 2009 15:59
Problemi Spajanje na Internet i mreže mini diva Networking, Modemi & VoIP 1 8. svibanj 2009 17:41
Problemi Spajanje na Wifi na radu na Netbook nevini Networking, Modemi & VoIP 8 7. travanj 2009 06:46
Problemi s moje Dell spajanja na ruter netgear BurgerBoy34 Networking, Modemi & VoIP 11 13. studeni 2008 15:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.