![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I izgradili HTPC i ja imati poteškoća s postavljanjem HDMI priključkom na moje Toshiba 40 "LCD. Trenutno njegova povezana samo sa standardnih VGA koja radi dobro, ali nije mi dozvolio da u potpunosti poštovati blu-ray na moj 1080p ![]() Dosad iv pokušao par stvari koje je radila luka ... nedavno sam provjerava boot i njegove postavke konfigurirane na boot na HDMI nego AUTO. i dalje nema signala. bilo koji pomoć je vrlo poštovati. Hvala unaprijed. moje naočale su kako slijedi: XFX nVidia nforce 750a SLI matične ploče (izgrađena u video / zvuk) ima HDMI porta na I / O panel AMD Phenom X4 9500 Quad-core CPU 4GBs RAM-a te im se izvodi Windows XP Pro SP3 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem pri povezivanju računala na TV koristeći HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10. lipnja 2009 04:58 |
| Problemi se spaja na neke web stranice ... help | Egon09 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 26. svibanj 2009 15:59 |
| Problemi Spajanje na Internet i mreže | mini diva | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. svibanj 2009 17:41 |
| Problemi Spajanje na Wifi na radu na Netbook | nevini | Networking, Modemi & VoIP | 8 | 7. travanj 2009 06:46 |
| Problemi s moje Dell spajanja na ruter netgear | BurgerBoy34 | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 13. studeni 2008 15:49 |
| Thread Tools | |
| |