פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

בעיות חיבור ל HDTV HTPC דרך HDMI

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2009, 14:27
קבוצת חברות חדשות

Default בעיות חיבור ל HDTV HTPC דרך HDMI

אני בנו HTPC ו AM מתקשה להגדיר את החיבור שלי HDMI Toshiba 40 "LCD. פשוט שלה מחובר כרגע עם VGA רגיל, אשר עובד בסדר גמור, אבל הוא לא מרשה לי מלא מעריכים Blu-Ray שלי 1080p
עד כה ניסו IV כמה דברים havent עובד ... בפעם האחרונה שבדקתי את הגדרת האתחול שלה מוגדר לאתחל HDMI ולא אוטומטי. עדיין אין סימן.

כל עזרה הוא מאוד מוערך. תודה מראש.

מפרט שלי הן כדלקמן:

XFX nvidia nforce 750a SLI לוח האם (מובנים וידאו / קול) זה יש את יציאת HDMI על I / O פאנל

AMD Phenom X4 9500 Quad-core CPU

4GBs של זיכרון RAM

ו-IM עם מערכת הפעלה Windows XP Pro SP3
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה באמצעות HDMI sagheer כרטיסי מסך & Monitors 1 -10 יוני 2009 04:58
בעיות בהתחברות אל אתרי אינטרנט מסוימים לעזור ... Egon09 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 1 26 במאי 2009 15:59
בעיות חיבור לאינטרנט ורשת במיני ענק רישות, מודמים & VoIP 1 8 במאי 2009 17:41
בעיות חיבור ל WiFi בעבודה על Netbook חף מפשע רישות, מודמים & VoIP 8 7 אפריל 2009 06:46
בעיות עם Dell החיבור אל הנתב netgear BurgerBoy34 רישות, מודמים & VoIP 11 13 נובמבר 2008 15:49
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.