mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Problēmas Connecting HTPC ar HDTV Via HDMI

Reply

Thread Tools
Old Maijs 27, 2009, 14:27
New Member Group

Default Problēmas Connecting HTPC ar HDTV Via HDMI

Man būvētas HTPC un esmu neizdodas izveidot HDMI savienojums ar manu Toshiba 40 "LCD. Currently tās tieši saistītas ar standarta VGA, kas darbojas naudas sods, bet tas neļauj man pilnībā novērtēt Blu-ray manā 1080p
šim iv mēģinājis pāris lietas, kas havent strādāja ... nesen piereģistrējos boot noteikšana un tā konfigurēts boot uz HDMI, nevis AUTO. vēl nav signāla.

jebkura palīdzība ir ļoti appreciated. thanks in advance.

mans specs ir šādi:

XFX nVidia nForce 750a SLI mātesplati (celta video / skaņas), tas ir HDMI ports I / O panelis

AMD Phenom X4 9500 Quad-Core CPU

4GBs RAM

un im Windows XP pro SP3
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Problēma, kas savieno datoru ar TV, izmantojot HDMI sagheer Graphics Cards & Monitors 1 10 jūnijs 2009 04:58
Problēmas, kas savieno dažus mājas ... Help Egon09 Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 1 26 maijs 2009 15:59
Problēmas Savienojuma izveide ar internetu un tīklu mini gigants Networking, Modemi & VoIP 1 8 maijs 2009 17:41
Problēmas Pieslēgšanās Wifi darbā uz Netbook nevainīgu Networking, Modemi & VoIP 8 7 aprīlis 2009 06:46
Problēmas ar manu dell pieslēdzoties netgear router BurgerBoy34 Networking, Modemi & VoIP 11 13 novembris 2008 15:49
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.