![]() |
|
| |||
| |||
| Man būvētas HTPC un esmu neizdodas izveidot HDMI savienojums ar manu Toshiba 40 "LCD. Currently tās tieši saistītas ar standarta VGA, kas darbojas naudas sods, bet tas neļauj man pilnībā novērtēt Blu-ray manā 1080p ![]() šim iv mēģinājis pāris lietas, kas havent strādāja ... nesen piereģistrējos boot noteikšana un tā konfigurēts boot uz HDMI, nevis AUTO. vēl nav signāla. jebkura palīdzība ir ļoti appreciated. thanks in advance. mans specs ir šādi: XFX nVidia nForce 750a SLI mātesplati (celta video / skaņas), tas ir HDMI ports I / O panelis AMD Phenom X4 9500 Quad-Core CPU 4GBs RAM un im Windows XP pro SP3 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Problēma, kas savieno datoru ar TV, izmantojot HDMI | sagheer | Graphics Cards & Monitors | 1 | 10 jūnijs 2009 04:58 |
| Problēmas, kas savieno dažus mājas ... Help | Egon09 | Web pārlūkprogrammas un FTP klienti | 1 | 26 maijs 2009 15:59 |
| Problēmas Savienojuma izveide ar internetu un tīklu | mini gigants | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8 maijs 2009 17:41 |
| Problēmas Pieslēgšanās Wifi darbā uz Netbook | nevainīgu | Networking, Modemi & VoIP | 8 | 7 aprīlis 2009 06:46 |
| Problēmas ar manu dell pieslēdzoties netgear router | BurgerBoy34 | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 13 novembris 2008 15:49 |
| Thread Tools | |
| |