rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Problemy Łączenie HTPC do HDTV przez HDMI

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 maj 2009, 14:27
Nowe państwa grupy

Default Problemy Łączenie HTPC do HDTV przez HDMI

I zbudował HTPC i mam kłopoty utworzenia połączenia HDMI do mojego Toshiba 40 "LCD. Obecnie jej po prostu połączone ze standardem VGA, która działa dobrze, ale nie pozwalają mi w pełni docenić Blu-ray na moim 1080p
iv jakim próbowano kilka rzeczy, które nie miałaś pracował ... ostatnio i sprawdzeniu ustawień rozruchu i skonfigurowany do uruchamiania z HDMI zamiast AUTO. Nadal brak sygnału.

pomocy jest bardzo ceniona. thanks in advance.

moje specyfikacji są następujące:

XFX NVIDIA nForce 750a SLI płyta główna (wbudowany video / sound) to HDMI port I / O panelu

AMD Phenom X4 9500 Quad-core CPU

4GBs RAM

i im z systemem Windows XP Pro SP3
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Problem z podłączeniem komputera do telewizora za pomocą HDMI sagheer Monitory i karty graficzne 1 10 cze 2009 04:58
Problemy z podłączeniem do niektórych witryn WWW pomóc ... Egon09 Przeglądarki WWW i FTP Klienci 1 26 maj 2009 15:59
Problemy Podłączenie do Internetu i sieci mini gigant Networking, Modems & VoIP 1 8 maj, 2009 17:41
Problemy Łączenie Wifi w Miejscu Pracy na Netbook niewinny Networking, Modems & VoIP 8 7 kwietnia 2009 06:46
Problemy z moim dell podłączenie do routera Netgear BurgerBoy34 Networking, Modems & VoIP 11 13 listopada 2008 15:49
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.