мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Грапхицс Цардс & Мониторс

Register

Проблемс Цоннецтинг ХТПЦ до Виа ХДМИ ХДТВ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 сви 2009, 14:27
Нови члан групе

Default Проблемс Цоннецтинг ХТПЦ до Виа ХДМИ ХДТВ

И изградили ХТПЦ и ја имати проблема са постављањем ХДМИ прикључком на моје Тосхиба 40 "ЛЦД. Тренутно његова повезана само са стандардних ВГА која ради добро, али није ми дозволио да у потпуности поштовати Блу-раы на мој 1080п
Досад ив покушао пар ствари које је радила лука ... недавно сам проверава боот и његове поставке конфигурисане на боот на ХДМИ него АУТО. и даље нема сигнала.

било који помоћ је врло поштовати. Хвала унапред.

моје наочаре су како слиједи:

КСФКС НВИДИА нфорце 750а сли матичне плоче (изграђена у видео / звук) има ХДМИ порта на И / О панел

АМД Пхеном Кс4 9500 Куад-цоре ЦПУ

4ГБс РАМ-а

те им се изводи Уиндоус КСП Про СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ сагхеер Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10. јуна 2009 04:58
Проблеми се спаја на неке уеб странице ... хелп Егон09 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 1 26 мај 2009 15:59
Проблеми Спајање на Интернет и мреже мини дива Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 8 мај 2009 17:41
Проблеми Спајање на Уифи на раду на Нетбоок невини Нетуоркинг, Модем & ВоИП 8 7 април 2009 06:46
Проблеми са моје Делл спајања на рутери нетгеар БургерБоы34 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 11 13 новембар 2008 15:49
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц