![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| И изградили ХТПЦ и ја имати проблема са постављањем ХДМИ прикључком на моје Тосхиба 40 "ЛЦД. Тренутно његова повезана само са стандардних ВГА која ради добро, али није ми дозволио да у потпуности поштовати Блу-раы на мој 1080п ![]() Досад ив покушао пар ствари које је радила лука ... недавно сам проверава боот и његове поставке конфигурисане на боот на ХДМИ него АУТО. и даље нема сигнала. било који помоћ је врло поштовати. Хвала унапред. моје наочаре су како слиједи: КСФКС НВИДИА нфорце 750а сли матичне плоче (изграђена у видео / звук) има ХДМИ порта на И / О панел АМД Пхеном Кс4 9500 Куад-цоре ЦПУ 4ГБс РАМ-а те им се изводи Уиндоус КСП Про СП3 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ | сагхеер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 10. јуна 2009 04:58 |
| Проблеми се спаја на неке уеб странице ... хелп | Егон09 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 1 | 26 мај 2009 15:59 |
| Проблеми Спајање на Интернет и мреже | мини дива | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 8 мај 2009 17:41 |
| Проблеми Спајање на Уифи на раду на Нетбоок | невини | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 8 | 7 април 2009 06:46 |
| Проблеми са моје Делл спајања на рутери нетгеар | БургерБоы34 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 13 новембар 2008 15:49 |
| Тхреад Тоолс | |
| |