az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Grafik Kartları ve Monitörler

Register

Sorunları bağlama HTPC HDTV ile HDMI

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 14:27 27.
Yeni Üye Grubu

Default Sorunları bağlama HTPC HDTV ile HDMI

Ben ve bir HTPC inşa sorun benim Toshiba 40 "için HDMI bağlantısı kurmada zorluk çekiyorum LCD. Şu anda da sadece standart VGA oldukça iyi çalışır, ancak bağlı tam benim 1080p üzerinde Blu-ray teşekkür için bana izin vermiyor
şimdiye kadar IV bir kaç şey havent bu çalıştı çalıştı ... en son ben HDMI için oldukça OTO daha önyükleme ayar ve yapılandırılmış boot kontrol. hala sinyal.

Yardıma çok appreciated. şimdiden teşekkürler.

benim özellikleri şunlardır:

XFX NVIDIA nForce 750a SLI anakart (video inşa / ses) Bu Ediyorum HDMI bağlantı noktası G / Ç paneli vardır

AMD Phenom X4 9500 Dört çekirdekli işlemci

4GBs RAM

ve yanlısı XP SP3 Sohbet çalışan pencereler
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
TV Sorun bağlanma PC HDMI kullanarak sagheer Grafik Kartları ve Monitörler 1 10. Haziran 2009 04:58
Sorunlar bazı web sitelerine bağlantı ... yardım Egon09 Web Tarayıcılar & FTP istemci 1 26 Mayıs 2009 15:59
Sorunları İnternet ve Network bağlanma mini dev Ağ, Modemler & VoIP 1 8 May 2009 17:41
Sorunları Wifi için at Work Netbook Bağlantı masum Ağ, Modemler & VoIP 8 7. Nisan 2009 06:46
Benim Dell Netgear yönlendirici bağlanma Sorunları BurgerBoy34 Ağ, Modemler & VoIP 11 13. Kasım 2008 15:49
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından