![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| по-подходящ за GFX карта толкова съжалявам ако е в грешен раздел .... търси да надстроите до 9600gt или 8800gt два въпроса които съм по-добре да се (за по £ 100), както и на PSU в момента е 300 вата, как щях да разбера необходимата мощност на картата, ако аз трябваше да надстроите, че както и наздраве на всички!
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И двете карти са минималните изисквания за мощност 400 вата
| |||
| |||
| Наздраве Фил! направи добър и лесен за мен!
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли m8y .... когато замени PSU ... имат поглед върху корсар обхват, както е препоръчано от Carbon .... те са много добра стойност за качество модул. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Препоръчайте достоен графична карта за игри - Newbie Въпрос | zbersinger | Графика на карти & Монитори | 6 | 21-ви ноември 2009 година 13:49 |
| Видео карта Въпрос - сравняване на ATI и NVidia | фъстък | Графика на карти & Монитори | 1 | 23rd май 2009 г. 01:48 |
| Цифрова камера памет карта въпрос? | изкуствено сладко | Digital Imaging & Принтери | 2 | 21 ноември 2008 07:22 |
| Графична карта Въпрос | PC WhizzKid | Графика на карти & Монитори | 25 | 13 май 2008 г. 02:31 |
| Въпрос "графична карта | deathsqad | Графика на карти & Монитори | 4 | 20 февруари 2008 год. 04:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |