![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| více na GFX kartu tak líto, když ve špatné rubrice .... Hledáme pro upgrade na 9600gt nebo 8800gt dvě otázky , které jsem i lépe, jak se (pod 100 liber), a také V současné době je PSU 300w, jak to mám zjistit požadovaný příkon pro karty, pokud jsem měl upgradovat, aby stejně fandí všem!
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obě karty mají minimální požadavky na spotřebu energie 400w
| |||
| |||
| nazdraví phil! bylo příjemné a snadné pro mě!
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| You're welcome m8y .... když nahradit PSU ... se podívat na Corsair rozsahu, jak doporučuje Carbon .... jsou velmi dobré hodnoty pro kvalitní modulu. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Doporučuji Slušná grafická karta pro hraní her - Newbie Otázka | zbersinger | Graphics Cards & Monitory | 6 | 21.listopadu 2009 13:49 |
| Grafická karta Otázka - Porovnání ATi a Nvidia | arašídy | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. května 2009 01:48 |
| Digitální kamery paměťová karta otázku? | uměle sladký | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 21. listopadu 2008 07:22 |
| Otázka grafických karet | PC WhizzKid | Graphics Cards & Monitory | 25 | 13. května 2008 02:31 |
| Otázka "grafické karty | deathsqad | Graphics Cards & Monitory | 4 | 20. února 2008 04:03 |
| Thread Nástroje | |
| |