![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| πιο σωστό να GFX κάρτα ώστε συγγνώμη αν σε λάθος σημείο .... αναζήτηση για την αναβάθμιση σε μια 9600gt ή 8800gt δύο ερωτήσεις που είμαι σε καλύτερη θέση να (για την υπό £ 100) και επίσης το PSU 300watt είναι σήμερα, πώς θα ήταν να βρω την ισχύ που απαιτείται για την κάρτα, αν είχα ότι για την αναβάθμιση και cheers all!
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και οι δύο κάρτες έχουν ελάχιστες απαιτήσεις ισχύος 400W.
| |||
| |||
| cheers Phil! έκανε ωραίο και εύκολο για μένα!
__________________ Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη m8y .... όταν αντικαταστήσει το PSU ... ρίξτε μια ματιά στις Corsair φάσμα, όπως συνιστάται από την Carbon .... είναι πολύ καλή τιμή για την ποιότητα ενότητα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Προτείνετε μια αξιοπρεπή κάρτα γραφικών για gaming - Ερώτηση Newbie | zbersinger | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 6 | 21 Νοέμβρη του 2009 13:49 |
| Κάρτα οθόνης Ερώτηση - Σύγκριση ATI και Nvidia | φυστίκι | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 23η Μαΐου 2009 01:48 |
| Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κάρτα μνήμης ερώτηση; | τεχνητά γλυκό | Digital Imaging & Printers | 2 | 21 Νοε 2008 07:22 |
| Κάρτα γραφικών Ερώτηση | PC WhizzKid | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 25 | 13η Μαΐου 2008 02:31 |
| Ερώτηση "κάρτα γραφικών | deathsqad | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 20 Φεβ 2008 04:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |