![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יותר רלוונטי GFX כרטיס כל כך מצטערת אם החלק הלא נכון .... מבט לשדרג את 9600gt או 8800gt שתי שאלות בהם אני מקבל יותר טוב ממני (מתחת ל 100 £) וגם את PSU 300watt כרגע היא, איך אני מוצא את הנדרש עבור כרטיס wattage אם הייתי צריך לשדרג את זה גם כל Cheers!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שני כרטיסים יש דרישות המינימום של כוח 400w.
| |||
| |||
| Cheers פיל! עשו את זה נחמד וקל בשבילי!
__________________ את הטמפרטורה בתוך פאי תפוחים הוא מעל 1000 מעלות. אם אני לסחוט אותו, א הסילון של נמס bramley Apple יהיה להשפריץ החוצה. ללכת בדרך שלך; יכול ללכת שלי. כך או כך, אחד מאתנו הולך למטה! |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן m8y .... כאשר אתה מחליף את PSU ... יש להסתכל על הטווח Corsair, כפי המומלץ על ידי Carbon .... הם מאוד טובים ערך עבור מודול איכות. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| להמליץ על כרטיס מסך הגון משחקים - Newbie שאלה | zbersinger | כרטיסי מסך & Monitors | 6 | 21 נובמבר 2009 13:49 |
| כרטיס הווידאו שאלה - השוואת ATI ו Nvidia | בטן | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 23 מאי 2009 01:48 |
| מצלמה דיגיטלית כרטיס זיכרון השאלה? | מתוק מלאכותי | Digital Imaging & מדפסות | 2 | 21st נובמבר 2008 07:22 |
| שאלה כרטיס מסך | מחשב WhizzKid | כרטיסי מסך & Monitors | 25 | 13 במאי 2008 02:31 |
| שאלה: "כרטיס המסך | deathsqad | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | ה -20 פברואר 2008 04:03 |
| שרשרת כלים | |
| |