![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| viac na GFX kartu tak ľúto, keď v zlej rubrike .... Hľadáme pre upgrade na 9600gt alebo 8800gt dve otázky , Ktoré som aj lepšie, ako sa (pod 100 libier), a tiež V súčasnej dobe je PSU 300w, ako to mám zistiť požadovaný príkon pre karty, ak som mal upgradovať, aby rovnako fandí všetkým!
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Obe karty majú minimálne požiadavky na spotrebu energie 400w
| |||
| |||
| nazdraví phil! bolo príjemné a jednoduché pre mňa!
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| You're welcome m8y .... keď nahradiť PSU ... sa pozrieť na Corsair rozsahu, ako to odporúča Carbon .... sú veľmi dobré hodnoty pre kvalitné modulu. |