![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Бил докато откакто сте били тук, не може да запомни паролата си ... все пак, имам още един въпрос за теб. Аз съм в играта проектиране / разработване основните ми колежа и ние не започне да проектират нашата нива и знаци и какво ли не. Не получавам твърде дълбоко доста, но все още е така идва въпроса ми е това: Дали един SLI'd набор 9800M GT (на 1GB GDDRIII Общо VRAM) да бъде по-добре за лаптоп за какво щеше да правиш, или не искам Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII, която излиза? Благодаря за вашата помощ ^ ^ BTW, аз съм планирал да купуват моята тетрадка от ProStar, така че аз не съм сигурен дали / кога те ще се предлагат 3700M, но аз знам техния доставчик Clevo планира за подготовка за работа него. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В 3700M е (според уики) А "128sp G92 част" - на 9800MGT има само 96sps. Така 3700M-вероятно може да бъде изгодно в сравнение с GeForce 9800 GTX с Quadro драйвери. Като се има предвид, че всеки видео карти в SLI настройка ще имат по-ниска ставка, попълнете и вероятно губят доста малко власт, както и са по-интензивни на батерията, както и факта, че SLI не споделя VRAM, бих отидете с единния Quadro.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| страхотни момчета, отколкото. Предполагам, никой не знае колко време той ще бъде за 1Gig Quadro на съобщение? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| DELL 3007WFP и PNY Quadro НВМС 295 | saniagupta | Графика на карти & Монитори | 0 | 16-то Юни 2009 14:02 |
| ЗА ПРОДАЖБА: Различни елементи Quadro FX 4500, 4400 + X2, лаптоп батериите "повече добавена | SocialWarfare | CJ Used Пазар | 1 | 22 Дек 2008 00:16 |
| Свързване на NVidia quadro 3500 + GeForce 8800 GTX PLEASE READ | dubs89 | Графика на карти & Монитори | 1 | 1-во Jan 2008 08:04 |
| NVidia Quadro FX HELP PLS | Гръмовержец | Графика на карти & Монитори | 3 | 23rd Oct 2007 10:19 |
| NVidia Quadro и ATI FireGL | coldalarm | Графика на карти & Монитори | 1 | 14-ти септември 2007 08:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |