![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Byl zároveň od roku Byl jsem tady, nemohl pamatovat moje heslo ... tak jako tak, mám pro vás další otázku. Jsem ve hře konstrukce / vývoj hlavních na mé škole a my teď začínáme designu naší úrovně a znaky a kdoví co ještě. Nedostávám příliš hluboko ještě dost, ale je to tak přichází můj dotaz je následující: by SLI'd soubor 9800M GT je (1GB GDDRIII celkem VRAM) jsou lepší pro notebook, co bych dělat, nebo se chci Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII, že to z toho? díky za vaši pomoc ^ ^ BTW, I'm plánování nákupu na můj notebook od ProStar, so I'm not sure if / když budete nabízet 3700M, ale já vím své dodavatele Clevo plánuje dostat na to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 3700M je (podle wiki) a "128sp G92 část" - je 9800MGT má pouze 96sps. Takže 3700M může být pravděpodobně příznivá ve srovnání s GeForce 9800 GTX s Quadro řidičů. Vzhledem k tomu, že každé grafické karty v SLI nastavení, bude mít nižší míra a pravděpodobně ztratí docela trochu moc, stejně jako více intenzivní na baterii, a skutečnost, že SLI nesdílí VRAM, já bych šel s jednotnou Quadro.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| úžasné hoši, děkujem. Předpokládám, není někdo ví, jak dlouho to bude pro 1Gig Quadro to zpráva? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| DELL 3007WFP a PNY Quadro NVS 295 | saniagupta | Graphics Cards & Monitory | 0 | 16. června 2009 14:02 |
| NA PRODEJ: Různé Zboľí Quadro FX 4500, X2 4400 +, Laptop Baterie "více přidané | SocialWarfare | CJ Used Marketplace | 1 | 22. Prosinec 2008 00:16 |
| Připojení NVidia Quadro 3500 + GeForce 8800 GTX PŘEČTĚTE SI | dubs89 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 1. ledna 2008 08:04 |
| Nvidia Quadro FX HELP pls | Hromovládce | Graphics Cards & Monitory | 3 | 23. října 2007 10:19 |
| NVidia Quadro a ATI FireGL | coldalarm | Graphics Cards & Monitory | 1 | 14. Září 2007 08:25 |
| Thread Nástroje | |
| |