![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά, Ήταν μια ενώ από το έχω εδώ, δεν θα μπορούσε να θυμηθείτε τον κωδικό μου ... Tελoσπάvτωv, έχω μια άλλη ερώτηση για σας. Είμαι σ 'ένα παιχνίδι σχεδιασμού / ανάπτυξης μεγάλων μου στο κολέγιο και είμαστε αρχίζουν να μας τα επίπεδα σχεδιασμού και χαρακτήρες και οτιδήποτε. Δεν έχει να σε πολύ βαθιά αρκετά ακόμη αλλά είναι προέρχονται τόσο η ερώτησή μου είναι: αρκεί μια SLI'd σύνολο της 9800M GT (1GB GDDRIII συνολικό VRAM) να είναι καλύτερα για ένα σημειωματάριο για το τι θα ήθελα να είναι αυτό, ή μήπως θα ήθελα την QUADRO FX 3700M 1GB GDDRIII που προέκυψαν από την? ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ^ ^ BTW, είμαι σχεδιασμό για την αγορά μου notebook από ProStar, οπότε δεν είμαι σίγουρος εάν / όταν θα προσφέρουν την 3700M, αλλά γνωρίζω τον προμηθευτή τους Clevo σχεδιάζει για να είναι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η 3700M είναι (σύμφωνα με το wiki) ως "128sp G92 μέρος" - το 9800MGT έχει μόνο 96sps. Έτσι, η 3700M μπορεί πιθανώς να είναι ευνοϊκά σε σύγκριση με το GeForce 9800 GTX με την QUADRO οδηγούς. Δεδομένου ότι κάθε κάρτα βίντεο στο SLI setup θα έχει χαμηλότερο ποσοστό πλήρωσης και πιθανότατα χάνει αρκετή δύναμη, όπως επίσης και να είναι πιο εντατική για την μπαταρία και το γεγονός ότι το SLI δεν συμμερίζεται VRAM, Είχα πάει με το ενιαίο QUADRO.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| awesome guys, thanx. Δεν ξέρει κανείς σε πόσο χρονικό διάστημα θα είναι για την 1Gig QUADRO την κυκλοφορία του; |