![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Dok je od bio sam na ovdje, ne može da zapamti moju lozinku ... anyways, imam još jednu pitanje za vas. Ja sam u igru dizajn / razvoj većih i na mom faksu smo počinje naš dizajn nivoa i likova i sitnica. Ne uzimajući u previše dubokih, ali još uvijek prilično dolazi moje pitanje kako je ovaj: bi jedan SLI'd set 9800M GT-a (1GB GDDRIII ukupno VRAM) biti bolje za bilježnicu za što bih se radi, ili mi želite QUADRO FX 3700M 1GB GDDRIII da je izlazak? hvala za vaša pomoć ^ ^ BTW, ja sam planiranju kupovine moj bilježnica iz ProStar, pa nisam siguran ako / kada će im se ponuditi 3700M, ali znam njihov dobavljač Clevo je na planiranje uzimajući ga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The 3700M je (prema wiki) a "128sp G92 dio" - na 9800MGT ima samo 96sps. Tako se može 3700M vjerojatno biti povoljno u usporedbi s GeForce 9800 GTX sa QUADRO vozača. S obzirom da svaki video kartice u SLI setup će imati niži postotak i ispunite vjerojatno izgubiti jako malo ovlasti, kao i intenzivnije na bateriji i na činjenicu da SLI ne dijeli VRAM, ja bih otići s jednim QUADRO.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Awesome momački, Thanx. ne pretpostavimo itko zna koliko dugo će se za 1Gig QUADRO's release? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Dell 3007WFP i PNY QUADRO NVS 295 | saniagupta | Graphics Cards & Monitors | 0 | 16. lipnja 2009 14:02 |
| ZA PRODAJU: Various Items QUADRO FX 4500, X2 4400 +, Laptop Battery "više dodano | SocialWarfare | CJ Used Marketplace | 1 | 22. prosinac 2008 00:16 |
| Povezivanje NVidia QUADRO 3500 + Geforce 8800 GTX POZORNO PROČITAJTE | dubs89 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 1. siječanj 2008 08:04 |
| Nvidia QUADRO FX pls HELP | Gromovnik | Graphics Cards & Monitors | 3 | 23. listopad 2007 10:19 |
| NVidia QUADRO i ATI FireGL | coldalarm | Graphics Cards & Monitors | 1 | 14. Ruj 2007 08:25 |
| Thread Tools | |
| |