![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Még egy darabig, mert én már itt, nem emlékszem a jelszót ... Egyébként, még egy kérdésem. Én egy játék tervezés / fejlesztés jelentős a főiskolai és most kezdi a tervezési szintek és a karakterek és miegymás. Nem kapok túl mély, de mégis nagyon jön a kérdésem tehát ez: lenne egy SLI'd meg 9800M GT's (1GB GDDRIII teljes VRAM) jobb egy notebook, amit lennék csinál, vagy nem akarok a Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII hogy jön ki? Köszönjük a segítséget ^ ^ BTW, én tervezi felvásárlási én a notebook Prostar, így nem vagyok biztos abban, / mikor lesz kínál 3700M, de tudom, hogy a szállító Clevo tervezi a kapni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A 3700M van (a wiki) a "128sp G92 része" - a 9800MGT csak 96sps. Így a 3700M is valószínűleg kedvezően képest a GeForce 9800 GTX a Quadro vezetők. Tekintettel arra, hogy egyes videokártya az SLI setup lesz alacsonyabb teljesítési arány valószínűleg veszít egy elég kis teljesítmény, valamint az intenzívebb az akkumulátort, és az a tény, hogy az SLI nem osztja VRAM, én megyek az egységes Quadro.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| awesome guys, thanx. nem képzeli bárki tudja, hogy mennyi ideig lesz a 1Gig Quadro üzembehelyezési? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| DELL 3007WFP és PNY Quadro NVS 295 | saniagupta | Grafikus kártyák és monitorok | 0 | 16. június 2009 14:02 |
| FOR SALE: különböző Quadro FX 4500, X2 4400 +, Laptop Battery "nagyobb hozzáadott | SocialWarfare | CJ Használt Piactér | 1 | 22. december 2008 00:16 |
| Csatlakoztatása quadro 3500 + NVidia GeForce 8800 GTX PLEASE READ | dubs89 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 1. január 2008 08:04 |
| Nvidia Quadro FX HELP pls | Mennydörgő Jupiter | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 23. október 2007 10:19 |
| NVidia Quadro és ATI FireGL | coldalarm | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 14. Szeptember 2007 08:25 |
| Téma eszközök | |
| |