![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Buvo, o nuo I've been on here, negalėjo prisiminti savo slaptažodį ... Anyways, aš turiu kitą jūsų klausimą. I'm in Game Design / Development svarbus ne mano universitete ir jau pradėjo kurti savo lygius ir simbolių whatnot. Negaunu pernelyg giliai gana dar, bet tai dar todėl mano klausimas yra šis: būtų SLI'd rinkinys 9800M GT (1GB GDDRIII viso VRAM) turi būti geriau už tai, ką reikia daryti Notepad, ar aš noriu Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII tai išeina? Thanks for your help ^ ^ BTW, I'm planuoja pirkimo My Notebook iš Prostar, so I'm not sure, jei / kai jie bus pasiūlyti 3700M, bet aš žinau savo tiekėjus clevo planuoja apie tai, kaip ji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3700M yra (pagal wiki) "128sp G92 dalis" - 9800MGT tik 96sps. Taigi 3700M greičiausiai gali būti itin geri, palyginti su 9.800 GeForce GTX su Quadro tvarkykles. Atsižvelgiant į tai, kad kiekviena vaizdo plokštė ir SLI setup bus mažesnė Fill Rate ir tikriausiai prarasti gana galios šiek tiek, taip pat yra intensyvesnis dėl baterijų ir faktas, kad SLI nepritaria grafin, norėčiau eiti su vienu quadro.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| awesome guys, thanx. ne Tarkime, kas žino, kaip ilgai jis bus už 1Gig Quadro išleidimo? |