![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Bijis, bet kopš es esmu šeit, nevar atcerēties savu paroli ... anyways, man ir viens jautājums Jums. Es esmu spēle projektēšanas / izstrādes galveno manu koledžā, un mēs esam sāk veidot mūsu līmeni un burtiem un plauktiņš. Nesaņemu pārāk dziļi diezgan vēl bet tas nāk tik mans jautājums ir šāds: būtu SLI'd komplektu 9800M GT's (1GB GDDRIII kopā VRAM) ir labāk, notebook, ko es gribētu darīt, vai es vēlos Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII tas iznāks? thanks for your help ^ BTW, es esmu plānošana pērkot manu notebook no ProStar, tāpēc es neesmu pārliecināts, ja / kad tie būs piedāvājums 3700M, bet es zinu to piegādātājs Clevo ir plānošanu panākt, lai to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 3700M ir (pēc wiki), "128sp G92 daļa" - 9800MGT ir tikai 96sps. Tā 3700M varat droši vien ir pozitīvi, salīdzinot ar GeForce 9800 GTX ar Quadro draiverus. Ņemot vērā, ka video kartes SLI setup būs mazāka kvota un iespējams zaudēt diezgan nelielu jaudu, kā arī ir intensīvāka par akumulatoru un to, ka VDI nepiekrīt VRAM, I'd go ar vienu quadro.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| awesome guys, thanx. nav pieņemsim, ka ikviens zina, cik ilgi tas būs par 1Gig Quadro atbrīvošanu? |
![]() |
|
| Bookmarks |