![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Been a while Since I've been on here, nie pamiętam hasła ... anyways, mam inne pytanie do Ciebie. I'm in a game design / rozwój głównych w moim kolegium i jesteśmy rozpoczęciem projektowania naszych poziomów i znaków i etażerka. Nie dostaję w zbyt głęboko jeszcze całkiem ale nadchodzących więc moje pytanie brzmi następująco: Czy SLI'd zestaw 9800M GT's (1 GB pamięci VRAM GDDRIII oddanych) być lepsze dla notebooka za co byłbym robisz, czy chcę Quadro FX 3700M 1GB GDDRIII to coming out? dzięki za pomoc ^ ^ BTW, I'm planowania zakupu na moim notebooku z ProStar, so I'm not sure if / kiedy będziemy oferować 3700M, ale znam ich dostawcy Clevo planuje na dostawanie ono. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W 3700M jest (zgodnie z wiki) a "128sp G92 część" - w 9800MGT tylko 96sps. 3700M więc prawdopodobnie może być korzystnie w porównaniu do GeForce 9800 GTX z Quadro kierowców. Biorąc pod uwagę, że każda karta graficzna w konfiguracji SLI będą miały niższe stawki wypełnić i prawdopodobnie straci sporo władzy, jak również bardziej intensywne na baterii oraz fakt, że SLI nie podziela VRAM, I'd go z jednym Quadro.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| awesome guys, thanx. Załóżmy, nie każdy wie, jak długo będzie ona dla 1Gig Quadro na uwolnienie? |
![]() |
|
| Zakładki |