![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, Fost un timp de când am fost pe aici, nu a putut-mi amintesc parola ... oricum, am încă o întrebare pentru dumneavoastră. Sunt într-un joc de proiectare / dezvoltare majoră la mine colegiu şi suntem incepand de proiectare a noastră şi de nivelurile de caractere şi fleacuri. Nu intru prea adânc, dar este încă destul de vine astfel întrebarea mea este aceasta: SLI'd ar fi un set de 9800M GT's (1GB GDDRIII total VRAM) să fie mai bine pentru un notebook de ce aş face, sau nu vreau QUADRO FX 3700M 1GB GDDRIII care vine de afara? Mulţumesc pentru ajutor ^ ^ BTW, am de gând să-mi cumpere de la notebook-ProStar, deci nu sunt sigur dacă / atunci când vom oferi 3700M, dar stiu ca furnizor Clevo lor este de planificare la obţinerea acestuia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De 3700M este (conform wiki) o "128sp G92 parte" - a 9800MGT are doar 96sps. Deci 3700M poate fi, probabil, favorabil în comparaţie cu un GeForce 9800 GTX cu QUADRO drivere. Având în vedere că fiecare placă video în SLI setup va avea o rată mai mică completaţi şi, probabil, destul de a pierde un pic de putere, precum şi de a fi mai intensă pe baterie şi de faptul că nu împărtăşeşte SLI VRAM, mi-ar merge cu un singur QUADRO.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| minunat, băieţi, Thanx. Presupun ca nimeni nu ştie cât timp va fi pentru 1Gig QUADRO lansarea? |
![]() |
|
| Marcaje |