![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Bol zároveň od roku Byl jsem tady, nemohol pamätať moje heslo ... tak či tak, mám pre vás ďalšiu otázku. Som v hre konštrukcia / vývoj hlavných na mojej škole a my teraz začíname designu našej úrovne a znaky a ktovie čo ešte. Nedostávam príliš hlboko ešte dosť, ale je to tak prichádza môj dotaz je nasledujúci: by SLI'd súbor 9800 GT je (1GB GDDRIII celkom VRAM) sú lepšie pre notebook, čo by som robiť, alebo sa chcem Quadro FX 3700 1GB GDDRIII, že to z toho? vďaka za vašu pomoc ^ ^ BTW, I'm plánovanie nákupu na môj notebook od ProStar, so I'm not sure if / keď budete ponúkať 3700, ale já vím svoje dodávateľa Clevo plánuje dostať na to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V 3700 je (podľa wiki) a "128sp G92 časť" - je 9800MGT má iba 96sps. Takže 3700 môže byť pravdepodobne priaznivá v porovnaní s GeForce 9800 GTX s Quadro vodičov. Vzhľadom k tomu, že každé grafické karty v SLI nastavenia, bude mať nižšia miera a pravdepodobne stratí docela trochu moc, rovnako ako ďalšie intenzívne na batériu, a skutočnosť, že SLI nezdieľa VRAM, já bych šel s jednotnou quadro.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| úžasné hoši, děkujem. Predpokladám, nie je niekto vie, ako dlho to bude pre 1GIG Quadro to správa? |