![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки, Док је од био сам на овде, не може да запамти моју лозинку ... аныуаыс, имам још једну питање за вас. Ја сам у игру дизајн / развој већих и на мом факултету смо почиње наш дизајн нивоа и ликова и ситница. Не узимајући у превише дубоких, али још увек прилично долази моје питање како је овај: би један СЛИ'д сет 9800М ГТ-а (1ГБ ГДДРИИИ укупно ВРАМ) бити боље за свеске за шта бих се ради, или ми желите КУАДРО ФКС 3700М 1ГБ ГДДРИИИ да је излазак? захвалност за ваша помоћ ^ ^ БТУ, ја сам планирању куповине мој Беленжица из ПроСтар, па нисам сигуран ако / када ће им се понудити 3700М, али знам њихов добављач Цлево је на планирање узимајући га. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе 3700М је (према уики) а "128сп Г92 део" - на 9800МГТ има само 96спс. Тако се може 3700М вероватно бити повољно у поређењу са ГеФорце 9800 ГТКС са КУАДРО возача. С обзиром да сваки видео картице у сли сетуп ће имати нижи проценат и попуните вероватно изгубити јако мало овлашћења, као и интензивније на батерији и на чињеницу да сли не дели ВРАМ, ја бих отићи са једним КУАДРО.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Ауесоме момачки, тханкс. не претпоставимо ико зна колико дуго ће се за 1Гиг КУАДРО'с релеасе? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Делл 3007УФП и ПНЫ КУАДРО НВС 295 | саниагупта | Грапхицс Цардс & Мониторс | 0 | 16. јуна 2009 14:02 |
| ЗА ПРОДАЈУ: Вариоус Итемс КУАДРО ФКС 4500, Кс2 4400 +, Лаптоп Баттеры "више додато | СоциалУарфаре | ЦЈ Усед Маркетплаце | 1 | 22 децембар 2008 00:16 |
| Повезивање НВИДИА КУАДРО 3500 + ГеФорце 8800 ГТКС Пажљиво ПРОЧИТАЈТЕ | дубс89 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 1 јануар 2008 08:04 |
| НВИДИА КУАДРО ФКС плс ХЕЛП | Громовник | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 23 октобар 2007 10:19 |
| НВИДИА КУАДРО и АТИ ФиреГЛ | цолдаларм | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 14. сеп 2007 08:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |